4 günlük yavru güberçin bir bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat644
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

murat644

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat savasşkol
Meslek
öğrençi
İlgi Alanı
Kediler
ewet arkadaşlar işte sabırlıkla beklediğm an geldi 4 gün önce yumurtadan cıkan yavru kuşlarım çıktı anne baba nöbetleşe yatıyor ama ben hiç görmüyorum anne -baba ağzına kusuyormu diye merak ediyorum ilkez yawrum oluyor ne yapmam lazım şimdiden teşekürlerrr

Abi kuşu kaldır elinle ölmüşse ölmüştür kuşların ilk yavrusu değilse bakarlar zaten.

yok bakıyorum ölü deyil kafası filan sallanıyor ve nefes alıyor

Anneyle babanın yemini suyunu verip gerisini onlara bırak. Yavruların gelişimini takip et. İkiside aynı düzeydemi gelişiyor. Yoksa anne baba birine daha çok mu kusuyor felan. Yada anne babanın ikiside kuşlara kusuyor mu diye

Saygılar..

kuşları kendi halne bırak fazla uğraşma biliyorum o duyguyu ilk yavruda insan hep heycan yapar sen azla uğraşma onlar ne yapacagını biliyolar eger ilk yavrusu ise bakamaya bilirler ona bişe demm senin biseyler yapmana bırak onlar zaten allah tarafınfan verilmiş olan iç güdüleri var bırakn onlar görevlerini yapacaklardır

sen hiç bir şey yapma, ellemeyede çalışma
sadece anne babayı aç bırakma yeter, onlar aç bırakmaz yavrularını
saygılar

ilk yawruları ve bir tanesi çok büyüdüüü

allah analı babalı büyütsün, allah düğünlerini de göstermeyi nasip etsin. Arkadaşlar olarak çeyrek altınlarımızı alıp, ziyaretine geliriz artık :))))))))

Geri