4 kere sattım geri geldi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samettan52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

samettan52

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
samet tan
Meslek
Yazılımcı
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar mardin ala vardı 1 takım dişi erkek yavru iken daha cikcik ti bana geldıklerınde ıkısıde , eş aldılar.
Satma sebebim ise . benım çatımın üst tarafında yuksek bir bina var bütün kuşları oraya çekiyolardı.o yüzden sattım.

1. de sattım. (GEBZE )
2. de birisine verdim. (Yenibosna)
3. de sattım.(HAKIMKÖY)
4. de yine sattım. Güngören ,

Yine geldı 4. gelişinde dişi sallabaş olmus.

selam arkadaşim ben de gebzede oturuyom demeki kuş sadik miş sana kuşlar sizde mi ? halen

yuvasını bu kadar seven kusları satma artık bence.makasla bakıcı falan yap

evet kuşlar halen bende. bugun mezata cıkartıcam ve sölıcem böle böle uzun zaman uçurmayın diyeceğim.

yine gelirse zaten uğraşırız onunla.

4 kere gelmiş daha neyiyle uğraşıcaksın.. bırak dursun

kuşlar dursun dursun da . benım çatımın üst tarafında daha buyuk bı bına var gıdıyolar oraya konuyolar bunların peşindende bütün kuşlar gidiyo oraya konuyo. o yüzden.

yuvalarına çok sadık oldukları belli, bence binaya konuyorlarsa bunları uçurmayın ama yavrularını uçurun. her zaman böyle kuş denk gelmez.

mezata çıkarmadım . dursun bakalım dediğiniz gibi yapıcam yavrularını ucurucam.

Selamlar,

Yazılanları okurken ne kadar rahat ve ne kadar vurdum duymaz mesajlar yazıldığını fark ettim. Lütfen yazılanları tekrar okuyun ona göre mesajlar yazın,

1. de sattım. (GEBZE )
2. de birisine verdim. (Yenibosna)
3. de sattım.(HAKIMKÖY)
4. de yine sattım. Güngören ,

Yine geldı 4. gelişinde dişi sallabaş olmus.

kuş sallabaş olmuş, bu kuşu damızlık yapmayı öneriyorsunuz, elinde tutmalısın artık diyorsunuz. Yapmayın beyler bu arkadaşın dostumusunuz, düşmanı mı?

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

sallabaş kuş yumurtlamaz diye bir şeymi var yumurtlar alırsın başka kuşun altına sürersin hem artık sallabaşın bile tedavisi var araştırılırsa bulunur

Geri