4 tane yavrumda kusma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan servet42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

servet42

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
servet kütükçü
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
iyi günler abiler benim acil yardıma ihtiyacım var son üçgündür yawrularımda akşamları kusma war nasıl kurtara bilirim ?

Gecmis olsun konuyu takip etcem eger yorum cok olursa.

hic bir fikrim yok.

bende 3.grup geldingin böyle yediklerini cikarmislardi.
inceledim benden önce kucuk cekirdek yada papagan yemi yedirmisler.
belki hep yapiyordu ama cok sacma buldum kabuguyla birlikte.
neyse kilosu 1 eurodan yem aliyorum her sey var icinde.
birde ilk getirdigimde arabada sigara icmistim katkili belki oda dokunmustur sanmadimda degil
ama sonra düzeldiler.
kusma yok sükür ama arada bir kus rahatsizlaniyor onuda güneste tek birakiyorum
kendine geliyor bir kac günde.
bol bol gezdir acik hava alsinlar sona yerlerine bir bak varmi senin gözünde sakincali bir sey.
etafta baska hayvan varmi bunlarin diskilariyla ilgileniyorlarmi.
yani ne desem ne deseler fayda etmeye bilir yer senin ortam senin kus senin.
önce bir bak insan gibi bunlarda bazen ilgi istiye bilir.ayir kuslari fakli yaklas.
youtubeden video izlet acilirlar kus gribi olmadilarsa!!!

:)) ilerleyen günler ne gösterecek bakçam artık

YEM İLAÇLI VEYA BAYAT DA OLABİLİYOR.!!

öbür anaç kuşlarımda bişi yok sade 4 tene yavruda halsislik ve kusma war

bence de yemde problem olma ihtimali var.diğer kuşların etkilenmeme sebebi bünyelerinin güçlü olması olabilir bence.insanlarda da bebeklerle yetişkinler bir değil.yetişkinin etkilenmediği şeyden bebekler çok çabuk etkilenebiliyorlar

türker abiye katılıyorum genelde karışık yemlerde böceklenme olmasın diye ilaç kullanırlar benim başıma geldı direk kestim karışık yemi büyük ihtimal sizinkide bu sorundandır

sağolu arkadaşlar ilgilendiğiniz için

kuşların salmonella olmuş..belirtiler kusma, cıvık dışkı, salyamsı dışkı, yeşil dışkı, halsizlik, fazla su tüketimi, zayıflama iştahsızlık, kıç üstü oturma.. bu mevsimde olağandır.. ekelere bişey olmaz yavrular gidici.. salmafix al 2 lt su 1 çay kaşığı 5 gün veya salmonella tap al ilk gün 2 adet sonra tek tek 5 gün devam.. yemle falan alakası yok.. kuşlar doğada yıkanmış yemmi yiyor...öte yandan onlarda zirai ilaçlı veya böcekli.. geçmiş olsun..

Geri