4 yaşında Basmalı eke dişi 17 Nisan 2013

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6C6wrmYHBlQ&feature=youtu.be[/youtube]
Yerden ürküp yanlışlıkla kalktı.Videoda götünde yumurta bulunmaktadır.Yaklaşık 2 senedir uçmamaktadır.İzlediğiniz kuş daha öncesinde tarasta uçmuştur.Bu nedenle yüksekten almaktadır.Yavrudan sonra güzel bir idman verilirse yerden alacaktır.Tüm yavruları sıfırdan almaktadır.Yavruya kustuktan sonra güzel bir idman ile tekrar uçacak ve sonra kanatlar kesilip damızlığa yatırılacaktır.

Elimde geçen seneden fazla bu soy fazla olduğundan bakım yapmak zor artık.Bu nedenle altından gelen tüm yavrular bingöl içi elden satılıktır.

Not : Geçen seneden bu yana bir türlü kamera bulamadım :d Daha doğrusu üşengeçlik yaptım.Telefonla çektim ancak bu kadar oldu.Diğer bir erkek yavrusunun daha videosunu çektim.Onuda bir kaç gün sonra ekleyeceğim.

maşallah allah nazardan saklasın yaşına ve idmansızlığına ramen güzel oyun cıkarıyor
güzel bi damızlık
saygılar

Maşallah , kuş yerde de havada da güzel . Güle güle besleyin . Saygılar.

Yorumlar için teşekkür ederim.Yumurtadan sonra idman vererek tekrar izlemek nasip olur inş.

Teşekkürler.Erkek yavrusu ile eş durumda şuanda yumurtanın üzerinde.3 kez yumurtalarını fare götürdü.Dün itibari ile tekrar yumurtaya başladı.Altından gelen yavruyu çok merak ediyorum.Diğer yavrular başka bir çikolata erkekten kırma idi.Bu kez o babadan olan ama renk olarak anaya çeken erkek yavru ile eşleştirdim.Muazzam bir sonuç çıkacağını zannediyorum.Yavruya kussun tekrar uçacak hayvan.

Son olarak 2 yumurtada ölü çıktı. Yavru çıkarsa kustuktan sonra güzel idmanla izleriz diye düşündüm ama 2. kezdir yavrular ölü çıkıyor.Anne - oğul ikkez çiftleştiriyorum ondanmıdır acaba arkadaşlar ?

Maşallah .

UÇTUKÇA DAHA GÜZELLEŞECEKTİR..İNŞALLAH ..

SEVGİLERİMLE..GÖNLÜNCE OLSUN.. :slm:

Yavrusu ile eşletirme sonucunda aylardır yavru alamıyorum.Ya yumurta kırılıyor ya fare götürüyor yada soğutuyorlar.Şuan yumurta altında umarım yavrular sağlam çıkarda kusar.İyi bir çekim daha yaparız.Nazar değdi kuşa :) Yorumlar için teşekkürler

maşallah tüyü kadar ömürü olsun hayrını görün

Teşekkürler herkesin uçurduğundan hayır görmesi ümidi ile yorum için tşk

Son olarak nazara mı geldi nedir kendi erkek yavrusuna kırdım 6 aydır daha yavru alamadım. Yumurtalar ya fare götürdü ya kırıldı yada ölü çıktı. Bu kezde 1 yumurta daha kaybolmuş durumda. Bu kez bari bir yavru çıksaydı. Sizce neden böyle ? Ana oğul eşleşmesinden midir ? Ayırmalımıyım ?

Geçmiş olsun kısmet olmadığı zaman olmuyor.Ama Anne-Oğul , Baba-Kız eşleşmelerinde yumurta içinde ölümler sakat yavru oluşumu görülebiliyor.Bununda belki etkisi olabilir.
İnşallah en kısa zamanda yavrusunu alırda uçurursunuz. :slm:

Geri