4 YAŞINDA DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fuatbc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

fuatbc

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fuat bc
Meslek
kaför
İlgi Alanı
Arkadaslar kus taklayı sokturulup 3 sene yatırılmıstır goruntudekı performansı henuz 1 haftalık performansıdır ve kus yer yapmamıstır ne zaman nerden gırecegı bellı olmadıgı ıcın cekım bıraz kotu olabılır kusura bakmayın yogun olarak gırdıgı yerden bazı seferlerını yakaladım ıyısıyle kotusuyle cekebıldıgım seferlerını koyuyorum cogu kısının yaptıgı gıbı sadece ıyı seferını koymuyorum ve ayrı ayrı gunlerde cekılmıs degıldır tek seferde cektıgım goruntulerdır umarım begenırsınız.

[dailymotion]xfha8l[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/xfha8l ... -1_animals
[dailymotion]xfhage[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/xfhage ... -2_animals
[dailymotion]xfhanf[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/xfhanf ... -3_animals
[dailymotion]xfhau5[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/xfhau5 ... -4_animals
[dailymotion]xfhb2w[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/xfhb2w ... -5_animals
[dailymotion]xfhbba[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/xfhbba ... -6_animals
[dailymotion]xfhbk1[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/xfhbk1 ... -7_animals

Merhaba Fuat Hoca'm;

Bence oldukça iyi bir performans şu an için. Yaşı göz önünde bulundurulduğunda ve antreman sayısı göz önünde bulundurulduğunda oldukça güzel. İnşallah daha iyi olacaktır.
Bu arada kuşun uçtuğu yer de oldukça güzel görünüyor.
Keyifle uçurmalar diliyorum.
Selamlar.

Şenol

selamlar senol hoca bende senın gıbı dusunuyorum yası goz onunde bulunduruyorum ve 1 haftalık ucumuna gore benı tatmın edıyor gun gectıkce fısegını uzatıyor ve artık 1 metrenın altına dustu ama dun malesef atmaca alıyorda ucuz yırttık benım yerım bulundugumuz yerın en tepesı yerımı her goren begenıyor ee bende begenıyorum :) hocam artık mezatta goremıyorum senı bı ara denk gelırsek merhabalasalım saygılar.

güle güle besle fuat
iyi olur zamanla

S A Güle güle besleyin fuat bey bu güzlligi burarya taşımanız dahada güzel emeginize saglık şu anki yaşının performansı böyle olduguna göre yavru ekeligini tahmin edebilirler
SÖZSEL DEGİL
GÖRSEL DAHA GÜZEL OLMUŞ TEŞEKKÜRLER

iyi güzel maaşallah kardeş hayırını gör yavrular oynuyomu peki..?

selamunaleykum
paylasim icin tesekkur ederim huzurla guzel gunlerde ucurmanizi dilerim
saygilarimla

Daha ne olacak Maşallah ; bundan iyisi can sağlığı , güzel bir kuş bana göre .. Yaşını almış yatıkkuş diyorsubuz, bir süre sonra çokdaha intizamlı oyun yapacaktır .. selamlarŞEREF

paylaşım için sağolun 3 yıl yatmış bir hafta dır uçmuş bu kuş bana göre süper 1-2 ay sonra bu kuşu video sunu gerçekten görmek istiyorum

kırıkkaleli metin' Alıntı:
güle güle besle fuat
iyi olur zamanla
tesekkurler guzel dusuncelerden dolayı zamanla dahada guzel olacagına bende ınanıyorum ama atmacalar acıkcası bıraz urkutuyor benı.

kuscu_marik' Alıntı:
S A Güle güle besleyin fuat bey bu güzlligi burarya taşımanız dahada güzel emeginize saglık şu anki yaşının performansı böyle olduguna göre yavru ekeligini tahmin edebilirler
SÖZSEL DEGİL

cok sagolun guzel dusuncelerınızden dolayı evet bu yasında bu sekılde performansı olan bı kusu sanırım herkes tahmın edebılır yavrulugunu ve yavru ekelıgını benım hıc sevmedıgım sey atıp tutmaktır ve asla ıddalasmayı sevmem benle ıddalasanıda sevmem benım elımde ne varsa ortaya koyarım ama asla bende ıyısı var bendekı soyle boyle yapıyor sozlerınden nefret ederım he kus hakkında konusulur kusun nasıl oynadıgını bahsederım ama ıdda aslaa...

aydoganyucel' Alıntı:
iyi güzel maaşallah kardeş hayırını gör yavrular oynuyomu peki..?
sagol kardes guzel dusuncen ıcın kusun yavruları bı abımızdeydı kusun kendısıde bı ara hatta butun kuslarım 1 sene bı abımde kaldı o surede cok yavru aldı bu kus 3 yıldır onda kalıyordu yavrularını aldı ama kumesıne hastalık gırdı ve kalmadı ınsallah bı kac ay sonra yavruları olur ve ucurur buraya koyarım nasıl oynadıgını kendınız gorursunuz altı bos degıl kusun.

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
paylasim icin tesekkur ederim huzurla guzel gunlerde ucurmanizi dilerim
saygilarimla
guzel dusuncelerınızden dolayı cok tesekkur ederım en guzellerı art nıyetlı olmayan ınsanların olsun.

şeref' Alıntı:
Daha ne olacak Maşallah ; bundan iyisi can sağlığı , güzel bir kuş bana göre .. Yaşını almış yatıkkuş diyorsubuz, bir süre sonra çokdaha intizamlı oyun yapacaktır .. selamlarŞEREF
guzel dusuncelerınız ıcın cok tesekkur ederım 3 sene yatmasına ragmen bende begenıyorum bakalım ınsallah atmacaya vermeyız burası atmaca doldu bulundugum yerde cok fazla agac var orman gıbı :) ınsallah bana kısmet olur atmacaya degıl sagolun.

orhan02' Alıntı:
paylaşım için sağolun 3 yıl yatmış bir hafta dır uçmuş bu kuş bana göre süper 1-2 ay sonra bu kuşu video sunu gerçekten görmek istiyorum
cok sagolun guzel dusuncenız ıcın 1-2 aya atmacalardan bıze kalırsa ınsallah goruruz :)

atmacalar başa bela...allah korusun inşallah alamaz.üzülüyorum böyle kuşları aldığı zaman yılların emeğine yazık oluyo... güle güle besleyip güvel yavrular alırsın inşallah

ınsallah aldırmayız atmacaya acıkcası korkudan acaba ucurmasammı dıyorum bakalım kısmet guzel dusuncelerınız ıcın tesekkurler.

maşallah güzel oynuyor,iyi günlerde uçur kardeşim.

sagol guzel dıleklerın ıcın guzel kardesım selamlar.

fuatbc' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:
SÖZSEL DEGİL

cok sagolun guzel dusuncelerınızden dolayı evet bu yasında bu sekılde performansı olan bı kusu sanırım herkes tahmın edebılır yavrulugunu ve yavru ekelıgını benım hıc sevmedıgım sey atıp tutmaktır ve asla ıddalasmayı sevmem benle ıddalasanıda sevmem benım elımde ne varsa ortaya koyarım ama asla bende ıyısı var bendekı soyle boyle yapıyor sozlerınden nefret ederım he kus hakkında konusulur kusun nasıl oynadıgını bahsederım ama ıdda aslaa...
S A Fuat kardeş bu iddia atmak tutmak derken benimi kastettin
söz konusu kuş olunca iddiasını hiç yapmam yoksa yanlış anlamamı var açarsan sevinirim saygılar

hayır kesınlıkle sızle alakası yok sadece o konudakı dusuncemı belırttım yanlıs anladınız benı yada ben hata yaptım kusura bakmayın.

ben bu kuşu canlı izledim süper kuş vıdeodan daha güzel maşallah.

S.A. Maşallah çok güzel kuş ALLAH gönlünüzce ucurmayı nasip etsin. Saygılar

guzel dıleklerınızden dolayı cok tesekkur ederım ınsallah en kuslar ıyı nıyetlı ınsanlarda olması dılegıyle saygılar.

guzel dıleklerınızden dolayı cok tesekkur ederım ınsallah en ıyı kuslar ıyı nıyetlı ınsanlarda olması dılegıyle saygılar.

3 yıl yatmasında samimiyseniz eğer bir kuşçunun 20 sene boyunca arayıpta görebileceği 2 yada 3 kuştan birine sahipsiniz.kıymetini bildiğinizdende eminim uçurup göstermenizede hiç gerek yok altından gelenleri seyretmek isterim vede böyle bir kanın zayi olmasına çok üzülürüm.....saygılar.

bandırma' Alıntı:
3 yıl yatmasında samimiyseniz eğer bir kuşçunun 20 sene boyunca arayıpta görebileceği 2 yada 3 kuştan birine sahipsiniz.kıymetini bildiğinizdende eminim uçurup göstermenizede hiç gerek yok altından gelenleri seyretmek isterim vede böyle bir kanın zayi olmasına çok üzülürüm.....saygılar.
benım hıc sevmedıgım sey yalandır evet kuscularda cok vardır yalan soyleyen veya ata ata bıtıremeyen ama ınanın hersey anlattıgım gıbı ıyı begendıgım bı erkekle vurup yavrularını aldım ve suan ucuruyorum ınsallah sokulunce buraya koyacagım annesı gıbı deger konusunda onun degerını bıldıgıme ınanıyorum kac lıra teklıfler geldı ama bu yasta boyle oyun yapacaz az kus olduguna ınandıgım ıcın satmadım ancak ölusu cıkar kumesımden saygılar dusuncelerınız ıcın tesekkurler.

bu arada fuatbc nıcklı kısı benım dıger nıckımı kullanmıyorum kımsenın aklına baska bısey gelmesın.

Selamlar ;
Allah güle güle beslemeyi nasip etsin.
Saygılarımla.

Geri