.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan symdrate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

symdrate

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Symdrate Etardmys
Meslek
Balta
İlgi Alanı
.

Re: Panik atak hastasına güvercin kalbi yedirilir mi?

Merhablar,bu yöntem bana göre hurafe tarzı bir şey.Ben 2005 yılında bu hastalığa yakalanmıştım.Allahıma çok şükür ilaç tedvisyle tam 6 ayda bu hastalığı yendim.O yıllarda bu hastalığı araştırdım durdum,ancak böyle bir şeyi ilk defa b duyuyorum.Bu hastalığ yakalananlara tek tavsiyem doktora gidip tedavi olmalarından yanadır,lütfen böyle saçma sapan şeylerle güvercinlerin yaşam haklarını ellerinden almayalım.
Panik atağa sebep olan eksiklik,seratonin hormonun yetersiz salgılanmasındandır.Seratonin hormonu beyinde az salgılandığından bu hastalığa sebebiyet vermektedir.Bu hormonu yeterli hale getirmenin yoluda ilaç tedavisinden geçmektir.Ancak bazı meyve ve sebzelerdede yüksek oranda seratonin maddesi bulunmaktadır.Mesela patates bol miktarda seratonin maddesi ihtiva eder.Ancak belirttiğim gibi bu hastalığı yenmenin tek yolu tedavidir.En yakın örnek benim.Allah bu hastalığ yakalananlara acil şifalar versin.

Re: Panik atak hastasına güvercin kalbi yedirilir mi?

Böyle şeyler hurafeden başka bir şey değil. Panik atak psikolojik bir rahatsızlıktır ve çeşitli ilaçlarla kontrol altında tutulur. Doktorların bu hastalık için en çok tavsiye ettikleri ilaç PAXIL diye bir tablettir. Bu hastalığa yakalanan hastalara şifalar dilerim.

Geri