ERDEKLİ
Üye
- Ad Soyad
- E..Aras
- Meslek
- Kuşçu
- İlgi Alanı
- Kediler
..........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selamun aleykümarkadaşlar aras kardeşimizin değin di ği konu çök ve çok önemli konu ferhat kardeşimde benin söyleyeceklerime tercüman olmuş .aras kardeşime bukonuyu detaylı anlattı ğı için teşekkü ediyoru m çünkü bize söyleyecek anlatacak pek birşey bırakmamış .tecrübeleriyleferro18' Alıntı:selamunaleykum
aras tsk guzel bir paylasim bilgi verici bende birseyler yazmak isterim gerci sen bize soylenecek sey birakmamisinda
oyun kusu enzor hobi veya hastalik once oyunkusu besliyenlerin karar vermesi gerekiyor kusmu besliyecek hayelmi
sayet kus besliyecek se duyma sitandart yapmiyacak citayi kendi komesine gore kendi cevresine gore tutacak goksal beyin dedigi gibi sonra eledigi kuslari arar cunku simdi uzun gitcek cok takla atacak moda olmus birkere oynasin 10 sene konusak oluyor
kus en az iki sezon 15 20 sefer 4 5 takla 20metre civari oynarsa okusu omur boyu beslerim ben butur kuslara celik cocukda var diyorlar benim yasim 40 ben 30 senedir bilincli kus besliyorum eskiden takla saymazdik biz tabana son taklaya yururken arataklaya bakardik simdi 20 30 takladan kapi aciliyor anlatanin insafina gorede 100 de geciyor nerde durursa artik bu artik pirinc bulgur hikayesine dondu cok arkadasimiz pirinc derdine duserek bulgurdan oluyor sonra kus deyil hayel besliyor hayel ucuruyor ve oynatiyor evet oyun kusu arayis demektir ariyalim ama citayida makul tutalim
saygilarla ferhat