.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k.murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

k.murat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat ÖZYANAR
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
.....

Re: şeref aganın orjinal takkalıları

bu orjinal deyil gözü bozuk kanat yapısı i deyil şeref ustanın arapları kendini beli eder

kral dodi' Alıntı:
bu orjinal deyil gözü bozuk kanat yapısı i deyil şeref ustanın arapları kendini beli eder
selamun aleyküm yeğen .14 yaşında sın o .değil bu değil derken şeref ağa . saim usta kuşlaırının eksperimi oldun .sana. bu .yanlış bilgiler verenler ya seni . tiii ye alıp bunları yazdırıyolar yada bu kruşları hiçmi hiç bilmiyolar. ...... farzlı abiyi rahmetli . ...... ettin farzlı abi ....sağ yaşıyor .......rahmetli saim ustanın . ....dumanlı beneklileri perçemli yaptın ....artık bırakın ..... şaklabanlığı ...da . . sizlerin ve.. sana akıl veripte saçma sapan şeyler.....yazdıranların derdi ne. onu .anlatsınlar .dertleri .burdan parayla . kuş satmaksa . burası . rant kapısı .olan bir site değil yanlış yere tezgah açmışsınız burası büyüğüyle küçüğüyle konuşan anlaşan dostlukların olduğu .bir paylaşım sitesidir . insanların sabrını zorlamayın .lütfen.

ha yanlış anlama o. noktalarla . bölünmüş yerleri küfür olarak algılama. özellikle senin bir şey bilmediğini . belirtmek için sitedeki paylaşımcı kardeşlerimize anlamaları için böldüm.

.

kral dodi' Alıntı:

dostum, insanlar paylaşım yapıyor, öğreniyoruz...hobimizi evde yapamasaktsa şurda izleyelim keyfini çıkaralım...orjinal değil demişsin bi orjinalinin ressmini eklede bizde görelim....orjinalii demekki gözü böyle, kanadıda böyle...paylaşan dost bunlar orjinal 5000 lira istiyorum dememiş ki...öğrenelim diye resmini koymuş...lütfen bi teşekkür etmeyi öğren...sevgiler sunuyorum...

Re: Seref Aga Takkali Araplari

bu arada paylaşım için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri