5 Gün Önce Aldığım Kuşlarımı Uçursam Kaçarlar Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreceylan86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 665
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre CEYLAN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Merhaba arkadaşlar 3 tane güvercinim wardı bir çift de istanbul bangosu aldım 5 tane oldu diğer 3 kusum yaklasık 3 aydır bende alıstılar yani ucuruorum onları rahatlıkla şimdi kusların hepsini salsam yeni aldıgım 2 kus kacar mı?haa kusları aldıgı sahibi hiç ucurmamıs kusları yani eski evlerine gitme gibi bi olanakları yok yorumlarınızı bekliyorum.

emreceylan86' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 3 tane güvercinim wardı bir çift de istanbul bangosu aldım 5 tane oldu diğer 3 kusum yaklasık 3 aydır bende alıstılar yani ucuruorum onları rahatlıkla şimdi kusların hepsini salsam yeni aldıgım 2 kus kacar mı?haa kusları aldıgı sahibi hiç ucurmamıs kusları yani eski evlerine gitme gibi bi olanakları yok yorumlarınızı bekliyorum.
birden bırakma biraz alışsınlar etraflarını ögrensinler kuşlar es ise ikisini birden bırkma zamanla alışırlar güle güle besle

kanatlarıda bantlı değil bantlamayı bilmediğim için bantlamadım o yüzden dısarda gezemezler de yaklasık ne kadar zman sonra ucursam geri gelirler?

kanatlarını bantlamazsan 2-3gün direk salarsan kesin kaçar kanatlarını bantla 3-4- tel bantlasan yeter kuşlarını kaçırmak istersen hiç bantlama çok düşük ihitimalle geri gelirler

kuşlarının kantlarını bantla 3-5 gün diğer kuşlarla dışarı sal gezsınler..sonra bandı aç açtığın ilk gün uçurma kanatları açık şekılde bir iki ayağınla dört ama yükselmesınler sonra diğer kuşlarla beraber uçur..hayrını gör kuşlarının kardeşim..

inş görücez hayırlarını saolasın da.ya ben bantlamayı bilmiyorum kusun alısması için illa bantlamak mı lazım?bantlamasam da bir hafta sonra salsam kacarlar mı?bana saçma gibi geliyo çnkü diğer kuslarım alısık ve yeni aldıgım kuslar da ucmamıs hiç

önce dışarı çıkar hepsini birden()ini sonrada,biraz dursun etrafa baksınlar uçur bişe olmaz...!
saygılar

heh be usta nerdesin sen:) ben de bu cevabı bekliyodum işte:) eminsin dimi bak:)

:) kactılar zaten:) abi merakımın kurbanı oluyorum her zaman acaba nasıl ucarlar diye merak ederken kuslarımdan oldum tam 5 e yükseltmisken yine 3 kaldı kalan 3 tane de var mı yok mu belli değil ucsunlar diye salıyorum önce 2 tur atıyolar evin üstünde sonra havada kus falan yok aksam üzeri geliyolar anca haaa bu kalan 3 tane de yumurtlasa sevicem yine kus beslemeyi ama yumurtlamıyolar yaa kac ay oldu anasını satıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri