5 günde çiftleştiler,erkek gitti,dişi yumurtladı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnytclr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

cnytclr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tyenuc relic
Meslek
çoban
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar merhaba;
benim dişi sabuni kuşuma bir erkek eş aldım ve tam 5 gün çiftleştiler.fakat benim evde olmadıgım bir gün annem balkonda yem verirken erkek kaçmış,ama dişi kuşum yumurtladı ve sabah akşam tek başına yumurtalara kendi yatıyor.ayın 12 sinde ilk yavru cıkacak kısmetse,sizce yumurtlar dolumudur? yavrular cıkarmı?
cıksa bile tek başına dişi kuş bakmaz diyecek varsa demesin çünkü daha önce iki yavruyu tek basına büyüttü.
saygılarımla....

iyi madem öle bir denesin bırakda :) benımde miski dişi kactı yavruları duruyo erkekde bakmıyo baklalım öleceklermı kalacaklarmı maddi deyerlerı 400 mılyon manevi .................. gerısını siz hayel edın :)
bolbol dua edın

ağzınızda yemi kırarak kendiniz besleye bilirsiniz yavruları madem 400 ytl değeri var 5 dk vaktini kendin kusmaya ayır bende anasız babasız iki yavru vardı hemen hemen şimdi olgunluga girdiler gayette sağlıklılar

bambam' Alıntı:
ağzınızda yemi kırarak kendiniz besleye bilirsiniz yavruları madem 400 ytl değeri var 5 dk vaktini kendin kusmaya ayır bende anasız babasız iki yavru vardı hemen hemen şimdi olgunluga girdiler gayette sağlıklılar

Kesinlikle tavsiye etömiyorum her ne olursa olsun kendi sağlığınızı düşünün. Güvercinde binlerce hatta milyonlarca mikrop olabilir ağızdan ağıza bu şekilde birşey yapmanız kendi hayatınızı tehlikeye atmanız demektir.

Yavru maması var onu suyla karıştır plastik yagdanlıkla ver eger yavru cok ufaksa yapacak bişey yok ,bakıcı kuşun varsa altına sur veya arkadaşlarında aynı boyutta tek yavru varsa ona ver .

belki tek başına büyütebilir ama tek başına basıp çıkaramaz o yavruları.

bence bunlara hiç gerek yok anaç alabilirsin

yawruya o kdr paylasim acildi bakma die bir cok mamlik war et tavuklarinda kullanilan yemi su ile ezilerek kusa dikkatlice werdikten sonra cok yasio

Abim ii bilir ona sorun tecrübeli:D

emre özkurt' Alıntı:
yawruya o kdr paylasim acildi bakma die bir cok mamlik war et tavuklarinda kullanilan yemi su ile ezilerek kusa dikkatlice werdikten sonra cok yasio

Abim ii bilir ona sorun tecrübeli:D

Sevgili Emre kardeşim mesajlarında kullandığın karakterleri hiç bilmiyorum ve dolayısıyla da mesajlarını anlayamıyorum. Lütfen tamamı Türkçe kullanalım.

arkadaşım yapacağın şey basit eczaneye git ve orta boy bir şırınga al sonra buğdayı toz haline gelene kadar ez sonra bir tabağa koy ve 3tanede mısırı toz haline gelene kadar ez sonra buğdayla mısırı karıştır içine çok az su koy ve tekrar karıştır sonra yavruların ağzına yarım şırınga dök biraz fazlada olabilir. ben 4 yavrumu bu şekilde büyüttüm faydalı olacağından eminim

arkadaşlar benim 1çift kuşum var ama hiç yumurtlamıolar bunun sebebi ne olabilir

Geri