..

vixpet

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
...
Meslek
.
İlgi Alanı
,,

Son düzenleme:
Merhaba, siteye hoşgeldiniz. Bizim ihtiyacımız olan herşeyin bir arada satıldığı bir yer olması çok güzel gerçekten. Satışlarınızın çoğunluğu internet üzerinden olacak sanırım. Ancak nacizane bir tavsyem olacak, internet üzerinden kredi kartı ile ödeme imkanı da sunarsanız alışveriş sizin ve bizm açımızdan çok daha kolaylaşır diye düşünüyorum. Ben açıkcası havale eft posta çeki gibi yöntemleri tercih etmiyorum internet üzerinden yapılan alışverişlerde. İyi günler hayırlı satışlar dilerim..
Saygılar..

Konu sabitlendi. Hayırlı satışlar.

alışverişlerde kargo ücreti kime ait oluyor?

ben 3-4 kere alışveriş yaptım gerçekten memnun kaldım özellikle herşey bulunuyo...

Selam. Hayırlı satışlar öncelikle. Metal künye yapıyormusunuz paçalı güvercinler için.

bi güvercinin ayağında klips görmüştüm sahibinin adı telefon numarası ve beslendiği ilçeyi yazıyordu bu şekilde klips alabileceğim yer varmı veya burdan temin edebilirmiyiz son bişey daha sormak istiyorum kapıde ödemeli alış veriş yapa biliyormuyuz

Bu siteye bu kadar zamandır gelmemeniz zaten büyük kayıptı hoşgeldiniz.

birde ilgilenseler süper olucak

Arayıp sipariş verince ilgileniyorlar ama buradan özel mesaj atarak bir yere varabileceğini sanmıyorum :D

Yemlik ve sulukların fiyatları yok

Site üzerindeki telefon numaralarından firmaya rahatlıkla ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

şu şahsi sitenizdeki kümeslerin fiyatları hakındada bilgi verirseniz onlardan almayı düşnüyorum kuşlarda lüx rezidansları hak ediyo :D

gittigidiyor'a hesap açıp ordanda satışa sunsanız kredi kartıyla online alışverişimizi yapardık
mail atıp aramayla uğraşmak yerine?

Bu siteden plastik ızgara siparişi vermiştim

Bir kaç defa alışverişim olmuştu, güvercin malzemeleri konusunda en iyi yerlerden biri, keşke İstanbul'da olsaydı.

Son düzenleme:
Geri