6 gunluk yavrular kaldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yekta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

yekta

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yekta ak
Meslek
electrik
İlgi Alanı
Kediler
Slmlar arkadaslar yavrularin annesi kayip 2 gundur baba iki yavruya bakarmi acaba kuslar aliskin pakistan yuksek ucucusu anne 2cigun oldu gelmedi bugun kursaklarina bakdim tane yem var ikisindede bu kuslar kac gun maya veriyo bilgisi olan arkadaslar eger baba ikisini buyutemezse yan follukta tek yavruvar mardin aralarinda 4 gun var acaba birini oraya koysam bakarlarmi bi fikir verin bilgisi tecrubesi olan arkadaslar cumkeden slmlar

yekta' Alıntı:
Slmlar arkadaslar yavrularin annesi kayip 2 gundur baba iki yavruya bakarmi acaba kuslar aliskin pakistan yuksek ucucusu anne 2cigun oldu gelmedi bugun kursaklarina bakdim tane yem var ikisindede bu kuslar kac gun maya veriyo bilgisi olan arkadaslar eger baba ikisini buyutemezse yan follukta tek yavruvar mardin aralarinda 4 gun var acaba birini oraya koysam bakarlarmi bi fikir verin bilgisi tecrubesi olan arkadaslar cumkeden slmlar

erkek başka dişi ile eş tutmazsa yavrulara bakar..
fakat gece yavruların üzerine yatmaz..
yavrular çok küçükse soğuktan zarar göreceklerdir..
birde yavruların yem istekleri çoğaldığı zaman erkek tek başına yetişemeyebilir..
sizin elle takviye yapmanız gerekebilir...

bakar ama boşta dışı varsa onunla eş olmaya çalışa bilir .

Bosta disi yok acaba birini diger yavrunun yanina koysam bakarmi o tek cikdi aralarinda 4 gun var diger kuslar bakarmi deneyen oldumu slmlar

Diğer damızlıkların bakıp bakmayacağını anlamak için yavruyu diğer yavrunun yanına koyup biraz beklemek gerekli, kısa zamanda belli ederler zaten. Kuşlar da karakter olarak çok farklılık gösterirler, o yüzden genelleme yapmak mümkün olmuyor. Erkeğin de çok serbest kalmamasına dikkat eder, yavrularıyla daha çok muhattap bırakırsanız bir süre daha bakar ve sizin ele alacağınız seviyeye getirir diye düşünüyorum.
Zor durumlar ama itinayla üstesinden gelebiliyor insan, inşallah sağlıkla büyütürsünüz yavruları...

5ci gun disi gelmeyecek anlasilan baba suana kadar yawrulara bakiyor tuyleride belli oldu kursaklari ful dolu gece ustune yatmiyor yavrularin ama bakiyor gunde 3kez yemliyorum gece 12de bile veriyorum kumesde durup bakiyorum yiyor iciyor yavruya kusuyor ins bole devam eder 10 gunluk oldular cevap fikir veren kuzcu arkadaslara tskler slmlar

Canım kardeşim belli ki sitemizi pek araştırmamışsın elle yavru besleme diye arasan bulurdun yurt dışı dediğin için yazıyorum süper civciv yemi bulamazsan bebe bisküvi 10 -15 adet , 15 -20 adet muhabet yemi biraz da kil veya kum iyice çalkalayıp boza kıvamına getirip yağdanlık gibi el pompasına doldur ucuna da akvaryum hortumu veya serum lastiği takıp kuşun gagasını kırmadan açıp nefes borusuna kaçırmadan yan taraftan gursağa boşaltabilirsin yanlız çok aşırı verme biraz nefes alçak kadar boş kalsın bir iki saat sonra biraz su takviyesi yaparsın selamlar.

KOY ...YANDAKİ YAVRUNUN YANINA ..BAKAR 3 YAVRUYA KUŞLAR ..SIKINTI YOK ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri