60 SENEDİR UTANDIRMAYAN KUŞLARDAN BAZILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre__7171
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

emre__7171

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre çakıcı
Meslek
programcı
İlgi Alanı
Kediler
NESİLİ OLAN KUŞ BESLEMİYORSAN KUŞ BESLİYORUM DEME!

nasıl emre 60 senedir sende mi bu kuşlar ???

bu kuşlar kırıkkalede bakkal hasanın kuşları bende onun kuşlarını besliyorum bu kuşların geçmişi 60 sene öncesine kadar uzanmaktadır ve neslin devamını muhafaza etmekteyiz senelerdir bozulmadan bu zamana kadar gelmiştir.
www.kirikkalebakkalhasan.com

Ne yapmaktadır... bu kuşlar..

KENDİ SİTESİNDE BU YAZIYOR..

SATILIK YAVRU ve EKE UÇAN KUŞ VARDIR

ŞUAN UÇAN KUŞLARIMIZ MEVCUT YAVRU EKE ANAÇ HER TÜRLÜ UÇAN KUŞUMUZ MEVCUTTUR GARANTİLİ YAVRUDA VERİLİR.KUŞLARIMIZ 40 SENELİK NESİLDİR SENELERDİR AYNI NESİL KUŞLARI BESLEMEKTEYİZ VE UÇURMAKTAYIZ TÜRKİYEDE HEMEN HEMEN HER İLDE KUŞUMUZ UÇMAKTADIR İRTİBAT NUMARALARIMIZ SİTEMİZDE MEVCUTTUR.
BAKKAL HASAN..

benim anlamadığım garantili yavruda verilir garantisizler oynamıyor mu ? hepsi tek nesilse garantisizler ???

arkadaşlar sizi oncelıkle su konuda aydınlatayım 40 sene oncesıne dayanan kuşlarımızda var 60 sene oncesıne dayanan kuşalarımızda var nesıl olarak mesela sıtede bızım boz dedıgımız boz perçemli kuşlar var onlar 60 sene oncesının kuşlarıdır ayrıca bu kuşların ankara ile alakası yoktur tamamen kırıkkalenın kuşlarıdır bunlar içlerinde düz kuşlarımızda mevcutur on tepe ve arka tepe kuşlarımızda vardır.yavrularımızın hepside garantilidir çunku cıkan yavrunun ne yapacağını biliyoruz kuşlar senelerdir yavru alınmakta ve uçurulmaktadadır.

kuşlarının ne yaptığını yazsam olmaz gelip gözle görmek en güzeli benim görüşüm kuş anlatılmaz kuş kendini anlatır.bu zamana kadar verdiğimiz kuşlardan hiç bi zaman şikayet duymadık senelerdirde kendimiz uçurmaktayız o yuzden kuşlarımız garantilidir.benim garantili yavru dediğimde hepsi garantilidir boş kuşlara hizmet etmiyoruz bizim boş kuşlara hizmet edecek boş vakitimiz yok arkadaşlar kapımız herkeze açıktır herkezi misafir edebiliriz saygılarla

sen şimdi 60 senelik soya çok para istersin, bana 30 senelik soy yeterli elinde 30 senelik mevcut mu?

MERHABA AHMET BEY ÇOK PARA İLE ALAKASI YOK ÖNEMLİ OLAN KUŞLARIMIZIN HER YERDE UÇMASI İSTERSENİZ İRTİBAT NUMARAMI VEREYİM KONUŞALIM özelden mesaj atabilirsiniz.

emre__7171' Alıntı:
MERHABA AHMET BEY ÇOK PARA İLE ALAKASI YOK ÖNEMLİ OLAN KUŞLARIMIZIN HER YERDE UÇMASI İSTERSENİZ İRTİBAT NUMARAMI VEREYİM KONUŞALIM

tel yazmak yasakdır özel mesaj yoluylada iletişime gecebilirsiniz
müsadenizle numara silindi emre kardesim
?

O bölgenin kuşlarının birçogu İstanbul'da hatta yarışmalarda.
İstanbul'un birçok yarışma kuşçusu sürekli Ankara-Kırıkkale-Kütahya-Çankırı bölgesinde,o bölgenin çogu kuşçusunu da tanırlar.
Kuşlar hep fiyasko çıkıyor ama inşallah sizinkiler farklıdır..Bu bölgenin damarlarında ciddi problemler var..Bu kuşlarla da İstanbul'da birçok kişi kupa alıyor..O da şöyle oluyor.
Ben emelkliyim diyelim. Bütün gün kuş uçururum. 10 yavrudan 1 tane tutar,o da fırtık olur ve sonradan ortadan kaybolur.
Bizim büyüklerimizden ögrendigimiz ve kendi seyrettigimiz kuş ve kuşçuluk anlayışıyla Ankara ve çevre iller kuşçulugu arasında ciddi farlar var..

SIZE SOYLE CEVAP VEREYIM ZATEN BIZIM KUSUMUZ ISTANBUL GUVERCIN FEDERASYONUNDA UCUNCU OLMUSTUR EKE OLARAK KANAT KUYRUK DEGISTIRMIS YAVRU VE YUMURTADA GORMUSTUR GÜVERCIN FEDERASYONUN SITESINE BAKARSANIZ GORURSUNUZ BU KUŞLAR BOS KUS OLSA SENELERDIR HIZMET EDILMEZ BIZ KUSTA SIFIR HATA ARARIZ EN UFAK BI HATA OLSA KUSUN SULALESINI YOK EDRIZ BIZI BASIT AMATOR KUŞ BESLEYENLERLE KARISTIRMAYIN BIZ KUŞÇUYUZ KUS BESLEYEN DEGILIZ BIZIM KUSLARIMIZIN HUNERI YASINI DEGDIKTEN SONRA YAVRU YUMURTA GORDUKTEN SONRA YANI ANACLIGINA KIVAMINA GELIR II CE UCURDUKCA USTUNE KOYAR UCAMAYINCA GERILER BIZ BI KUSU BASLAYINCA SATILANA KADAR HAVADA TUTARIZ TAM 24 AYDIR SUREKLI UCAN KUSUMUZDA MEVCUT USTELIK ERKEK KUSUMUZ,KUŞ DANDIK BI KUS OLSA IDI SIMDIYE KADAR ON KERE BOZULURDU AYRICA ISTANBULADA KUS VERDIK BI KAC YERDE UCMAKTADIR BIZIM KUŞLARIMIZ 60 SENELIK KUS DAMARINDADA HERHANGI BI SIKINTIDA YOKTUR.BİZLERDE YILIN 365 GUNU BOSTAYIZ VE HAVA SARTLARI DUZGUN OLDUGU HER GUN KUS UCURMAKTAYIZ. EMINIMKI SUNA BIZIM KUSLARIMIZDAN KUŞ IZLESENIZ SIZIN BUYUKLARINIZIN BILE GOREMEDIGI KUSLARI GORURSUNUZ SAYGILARLA

Geri