7 çift güvercin için kümes nasıl olmalıdır ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polo456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
  • Etiketler Etiketler
    güvercin kümesi

polo456

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Bakış
Meslek
Öğrenci-Kuşçuluk
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar benim kümesime 4 tane fare girmiş kümes yerle bir olmuş tahtaları kemirmişler felan şuanda 7çift güvercin için nasıl bir kümes hazırlamalıyım ALLAHIN izniyle size bahçeyi ve benim kendi yaptığım bir kümes var o kümesin fotoğrafını size atacağım

Sorum Şu : 7çift mardin için kümes nasıl olmalıdır
-Yere ızgaralık mı yoksa kum mu yerleştirilecek
-Kümesin boyu-eni kaç cm olmalıdır

Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim

fazla bilgim yok ama toprağın altından girebilir o yuzden yerleri ızgara ile kapat içeri girmesi için bi tarafı cam olsun küçük bi cam hırsızlık fvarsa camın onunu demırlerle cevirebilirsin kumesı tuğla ile yaptahta koyma yerler ızgara olsun tuğlayla büyük insanın içnie girebileceği bi kumes yap raflar duvarlarda asılı olsun kapı demır olsun ust tarafına 1 tane büyük akre tahta ile kapat sutunede artık beton falan at tuğlaların etrafınıda betonla kapat kapıda demır olsn girsinde bidaha görelım ama insanın rahat gırebıleceğı ve duvarlarda raf olan bi kuems olsun bak kus damızlık yapısıyon kanat açmak ıstıyen kus raflardan atlar oynar oynar ıner rahat olr damızlık için uçurmalık ıınde ıyı yonu vardır kus performansını büyülk bir kumeste segiliyip sökebilir bi abimiz 3 bin liraya bi kumes yapı salon gıbı yavrular içerde çeviriyordu kuslar kumeste oynuyorlardı apzpardan apzara uçurmasına rağmen kusalr çabucak sökuyolardı içerde performanslarını arttırıyolrlar çünki.

kumes her ıkı cıft ıcın ortalama 1 metrekare olmalı bence, fare olayına gelınce kesınlıkle kumesın altına beton atın, betondan once de bol mıktarda cam kırıkları doseyın, fare cok beter bır hayvan ne beton dınlıyor nede ızgara, sadece cam kırıkları kemırmesını ve kendıne gecıt acmasını engellıyor.

Özgür abi cevabın için teşekkürler ayrıca Oğuzhan abi sana cevabın için 'de teşekkür ederim

Bana tahta kılıtlı kumes lazım nerden bulabılırım ??

Geri