7 Haftalik Yavru Gök Kusuma ne oldu? RESIM !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir
slm arkadaslar , gördügünüz yavru gök rengi kusum bir halsiz gibi duruyor ! kümesn icinde halsiz gibi ama disari cikinca öyle degil daha aktif ! kus sirtini biraz kaldiriyor hep bide kuyrugu asagiya dogru....karni da cok sicak !
ben okumustum böyele bir belirti....kusun karnin agrimasidir diye...ama kus aktif oluyo ishal yok gibi...kus kaka yapinca kaka ufacik cikiyo ve biraz sulu ama öyle abartli da degil..." ISLAK " da denebilir diskiya...! lütfen yardmi edin ! kaybetmek istemiyom bu namussuzu ! :-(

resimi unutmusum özür dilerim iste burda ! :

2zylwyd.jpg

yavruysa ve herhangi bir aşı yaptırmadysan her türlü hastalıktan bu hale gelmiş olabilir ama hastalık oldugu kesin

kuş karın ağrısına girmiş kardeşim kuyruklarını makasla sarımsak bir dişi 4 e böl ver

Selamlar ,bu kuşun hasta olduğu doğru , kanadı kuyruğu düşmüş halsiz zayıf bir yavruya benziyor , ama ölümcül gibi durmuyor ..
Balıkyağı yutturursan günde bir draje '' marinkap '' marka kullanıyorum ben ..Bu kuşun toparlanmasına faydası olur ,direncini artırır enerji verir ..
Ayrıca dışkısı da küçük diyorsun , demekki bu kuş yemide çok az tüketiyor, yeteri kadar beslenmiyor, bir kaç gün azra azar mama ver , çok şişirmeden kursağını... , Azar azar ..
İlaç önermek istiyorum ama pek çok hastalık olabilir, hamgisi olduğunu kestirmek güç ..
Ben böyle kırgın iştaksız ve halsiz yavrularıma , dörtte bir , ''Gambamix'' veriyorum birkaç günde toparlıyorlar .. Muhtemelen sindirim sisteninde , karaciğerinde yada böbreklerinde bir ağrısı var, bunlar çoğunlukla bakteri kökenli enfeksiyonlar oluyor ..
Buna dayanarak'' gambamimix'' i denemeni öneriyorum .. Umarım düzelir .. Sağlıklı kümesler dilerim .. selamlar.ŞEREF

herkese cok tesekkür ederim arkadaslar , kus dedigim gibi yemi iyi yiyor hep yanindayimdir kuslarimin hepsini gözden geciririm.... kus aktif ama kümese girince böyle ...bide karni cok sicak ! o GAMBAMIX den alacagim...almanyada kaliyorum...internet den ismararlim herzaman ilaclari ! tsk edeirm herkese !

soguktan bu hale geLmiş kuyruklarını makasla ve balık yagı ver sabah aksam

abi bişey soracam neden kuyruklarını makasla dediniz amaç nedir niçin makaslanır merak ettim ?

nasıl sporcu arkadaşlar kıllarını kesiyorlar güçleri kıllara gitmesin diye bizde kuşların kuyruğunu makaslarız.

erhan8888' Alıntı:
nasıl sporcu arkadaşlar kıllarını kesiyorlar güçleri kıllara gitmesin diye bizde kuşların kuyruğunu makaslarız.

Doğrudur yavru kuşlara hasta kuşlara gelişmekte olan kuşlara bende kanat kuyruk makas atarım

benim kumeste oldugunda tam hayvan 2.tüy atmaya yakındı. o zaman hayvan pustu oldugu yere ama onemli olan bunu zamanında görmek bende 2 yavru oyle oldu ben lewamix(kurt sökücü iç parazit ilacı ) kullanmıştım hayvanlar 3. günün sonunda kendine geldi .
denedım olumlu sonuç aldım....

Geri