7 YAŞINDA GÖK ERKEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kırıkkaleli metin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin yıldız
Meslek
Polis
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR BU KUŞUMUZ 7 YAŞINDA DAMIZLIK OLARAK KULLANDIĞIMIZ BİR ERKEĞİMİZDİR. ŞUAN YAVRUYA KUSTUĞUNDAN HAFİFLEDİ KENDİ KENDİNE UÇMAYA BAŞLADI SİZLER İÇİN BİR KARE VİDEO ÇEKTİM. GERÇİ FİŞEK KALİTESİ KALMAMIŞ AMA 7 YAŞINDA OLMASINA RAGMEN BU İŞDE DAHA VARIM DİYOR.

[dailymotion]xzyx3x_gok-erkek-7-yasinda1_animals#.UZYvSdxrPcs[/dailymotion]
[dailymotion]xzywze_gok-erkek-7-yasinda-1_animals#.UZYuotxrPcs[/dailymotion]
[dailymotion]xzywpf_gok-erkek-7-yasinda-2_animals#.UZYs0NxrPcs[/dailymotion]
[dailymotion]xzywto_gok-erkek-7-yasinda3_animals#.UZYty9xrPcs[/dailymotion]
[dailymotion]xzywx3_gok-erkek-7-yasinda4_animals#.UZYuNdxrPcs[/dailymotion]

Maşallah Metin Ağabey,
Yani pk çoğumuz yavru uçurmaktan acizken, 7 yaşında hem de erkek kuş videosu eklemişsiniz.
Hele ki girişleri de böylesine net, güzel bir hayvan.
Güzel günlerde besleyin,üretin inşallah.
Kuşa da en kırkbir kere maşallah.
Khalid

Gayet iyi delikanlı olsa bu kadar güzel gelir , belki takla sayısı azalmış oda olur adam çoktaan dede olmu. MAŞALLAH . SELAMLARşeref

vala burda sakarya da
7 yasını gec 7 aylık bı yavruyu sılahla korumalı ucuruyoruz sızı tebrık ederım cünki burda bı sahın var akıllara zarar bıktık bunlardan emek hırsızları almasa yaralıyor kus ucurmak gercekyen zorlasıyor hayırını gorun kusunuzun..

teşekkürler. burda nisan ayından sonra atmaca kalmıyor. eke kuşları ozman uçurabiliyoruz. kasıma kadar.

abi naptın sen ya ? maşallah ne minare yıkılmış ne mihrap , gelişinden kuş da hala yavru heyecanı var var da kasları müsade etmemiş artık :D maşallah 7 yaşında daha ne yapacak ,,,

alidemirsmm' Alıntı:
abi naptın sen ya ? maşallah ne minare yıkılmış ne mihrap , gelişinden kuş da hala yavru heyecanı var var da kasları müsade etmemiş artık :D maşallah 7 yaşında daha ne yapacak ,,,
TEŞEKKÜRLER ALİ KARDEŞİM.
Bİ 2 SENE ÖNCESİNİ MÜKEMMELDİ. GEÇEN SENE HİÇ UÇURMADIM. Bİ ÖNCEKİ SENE BİRAZ İDMAN VERDİK. KIYAMADIK BAŞINA İŞ GELİR DİYE, MAKASLADIK. BU SENE KENDİ KENDİNE UÇUYOR. İYİBİR DAMIZLIĞIMIZ.

Maşallah

make54' Alıntı:
vala burda sakarya da
7 yasını gec 7 aylık bı yavruyu sılahla korumalı ucuruyoruz sızı tebrık ederım cünki burda bı sahın var akıllara zarar bıktık bunlardan emek hırsızları almasa yaralıyor kus ucurmak gercekyen zorlasıyor hayırını gorun kusunuzun..
Abi saygisizlik etmek gibi olmasin da sahin atmaca vb. yirticilar KORUMA ALTINDA!Bu hayvanlara zarar vermek kanunen suc.Nasil oluyormus bu silahla ucurmak bu hayvanlar silahi gorunce kaciyor mu ne yapiyor?

halil kardeşim sende haklısın ama. adam kuş uçuruyor. atmaca alıyor. bidaha uçuruyor onuda alıyor. havaya kaldırdığı bi müddet sonra atmaca tarafından telef ediliyor. ne yapsın kahrediyor. ister istemez. bu hayvana düşman oluyor. hani senede bir iki kez başna gelse amenna devamlı oldumu. bu işin tadı kaçıyor.

20 30 yil sonra sahin atmaca kalmayinca yeni nesil benim arkamdan kufretmeyecek.Duyarli olmak yaptirmamak lazim.Eskiden anadolu da aslan varmis.simdi soyu sopu korudu.Yapmam yaptirmam yapani gorursem ihbar ederim o hayvanin hayatta kalmasi yemesine bagli.Ya guvercin ucurmayacak ya da atmaca kapinca magandalik yapmayacak silaha davranmayacak.Biz babadan dededen boyle gorduk abi anlayis meselesi onlar sadece sizin bizim degil ulkemizin degerleri.ihbar etmek vatandaslik gorevidir.

halilkursat96' Alıntı:
20 30 yil sonra sahin atmaca kalmayinca yeni nesil benim arkamdan kufretmeyecek.Duyarli olmak yaptirmamak lazim.Eskiden anadolu da aslan varmis.simdi soyu sopu korudu.Yapmam yaptirmam yapani gorursem ihbar ederim o hayvanin hayatta kalmasi yemesine bagli.Ya guvercin ucurmayacak ya da atmaca kapinca magandalik yapmayacak silaha davranmayacak.Biz babadan dededen boyle gorduk abi anlayis meselesi onlar sadece sizin bizim degil ulkemizin degerleri.ihbar etmek vatandaslik gorevidir.

halil azından çıkanı kulağın duysun adam senin 2.5 kat yaşında ! ne o magandalık falan...

yaşın kaç başın kaç millete böle saygısız saygısız konuşuyorsun , şahin devlet koruması altındaysa güvercinde sahibinin koruması altında , o da can gazoz kapağı değil ! insanlar herşeylerinden fedakarlık edip o hayvanları oynatmaya belkide satıp ekmek parasını çıkarmaya çalışıyor , eli kolu bağlı beklesinmi rızkının emeğinin başka bir kuş tarafından kapılmasını ? insanlar şahin avına çıkmıyor kuşunu korumaya çalışıyor sadece haklı olarak , ha tabi senin yaşın ufak elinde çok değerli kuşlaırın olmaması da normal ama şunu da düşün , senin kuşunu şahin alınca gider pazardan 5 liraya aynısını alabilirsin ama profesyonel olarak bu işi yapanlar ağaçtan toplamıyor bu kuşları ! ben herkesten karşıyım sadece kuş değil örümcek bile ezmem , tarlada karınca sürüsü göreyim yolumu değiştiririm ama kuşlarımı devamlı şahin alırsa o zaman gereğini yaparım , burda konu şahin değil , insanıda devlet koruyor ama onada denk gelirsem şahine yapacağımı onada yaparım halil , burada şahine özel bi durum yok , tamam onunda rızkı kuş olabilir ama beni ilgilendirmez , bende malımı korumak zorundayım, o yavrusunu besleyecekse belki kuşun sahibide onu satıp evine erzak alacak ! insanlar kuşlarını çocuğu arkadaşı kadar da sevebilir , köpekte vuramazsın kardeşini köpek ısırsın da sen köpeğe bişe yapma ! o da yasak ! örnekler çoğaltılabilir , burada asıl olan şahinin koruma altında olması vs değil insanın canının yanması , insan canı yanınca adam öldürüyor sen ne şahininden bahsediyorsun , senin için sadece hobi olabilir ama çoğu yetiştirici açısından bu iş yaşam tarzıdır ve insanlar yaşamları için bi takım kuralları çiğnerler zaman zaman, beni de şikayet edebilirsin yerim kaynarca pendikde , ama sakın ileri geri konuşma...
buyarada ben islami çerçevede yaşamaya çalışan bir insanım ve evcile zarar veren yabanın katli vaciptir , incelemeni tavsiye ederim , kimse bizde daha hayvansever olmasın...

kostum kusu besle.sen kanunu cikarttir abi guvercinlerle ilgili birsey demem.madem islami usullere uygun yasiyorsun konu bu degil ayrica senin onu vurman oldurmen kanunlara aykirisuc.musluman suc isler mi.siz yapin ben gorursem sikayetimi eder 3 4 bin lira cezayi kestiririm.İsteyen istedigini yapabilir.Benim umrum bile olmaz.Ayrica o kopekleri misal vermissiniz.belediyeyi dilekceyi yaziyorsunuz ya olduruyorlar ya da bakim evlerine aliyolar. SİZİN KİSİSEL ZEVKİNİz YUZUNDEN O KUSU OLDURMEYE HAKKİNİZ YOK !!!!!!!

Ne besleyecegıme senmı karar verecen haliiil germe beni, yasına gore yorum yap, saygı cercevesını aşmadan ,gıt nere sıkayet edıyosan et kafa ütüleme ,

Selamlar,konu biraz dağılmış gibi,Halil kardeşim atmaca v.s nesli kaybolursa diyor,gençliğinin verdiği heyecanla

ama şunu yaşasa belkide görüşleri değişecek,aylarca emek verip gözün gibi baktığı bir hayvanının başka bir canlı

tarafından (emek hırsızı derim ben) hemde şehir merkezinde alınıp yem yapılması doğaya aykırı bir durum zaten

Şunu anlarım av için çıkarsın ormanda yada merada sana hiç bir zararı olmayan bu hayvanı katledersin o zaman yanlış

olur,ama burda bir nefsi müdefaa söz konusu,malını koruyacaksın,nasılki hırsızdan,uğursuzdan koruyorsun,hayvanınıda

korumak zorundasın,bununiçinde en etkili yöntem kuşa saldırdığı anda güçlü bir sesle ürkütüp eyleminden vaz geçirmek

tir.Bunun içinde kurusıkı-tüfek-denk getirebilirsen torpilde caydırıcı bir ses çıkarır.

Bizim buralarda vurmadan ziyade KAHVE MOLASI verdirilir,buda baya caydırıcıdır (:

Bir acı kahvenin kırk yıl hatırı olduğu için bir daha kuşlarını rahatsız etmez (: (:

Burda yorum yapan genç kardeşlerimizin,kendinden yaşça büyük ağbilerine karşı daha saygılı olması temennimdir.

Selamlar sağlıcakla kalın.

ben saygisizlik yapmadim her olayda silaha davranmak normal mi.ben kimseye bi ithafda bulunmadim.yapanlar ustune alinmis.ben kimseye de hakaret etmedim.ben bu ulkenin vatandasi olarak gorevimi yerine getiririm.basvurun federasyona yasa cikartsin.(bu konuyla ilgili bi cozum yolu bulunur.)kumesinizdeki sizin havadaki benimdir.ELLETMEM.CEZAYİ YEDİREBİLEN VARSA PASA PASA YAPAR CEZAYİ DA YER.kurusiki catapat vs dense birsey demem abi.ben vatandaslik gorevimi yerine getiririm.

Hahahahha Allah ım ya , tamam halil şikayet et gördügünü , haklısın ne desen, anlayamadık biz seni,ne dersen o, suç sende degıl bızde , etme cahille muhabbet küstürürsün,,,,, demıs atalar ,sen ne vatandasmıssın ya helal olsun sana, da uzatma tamam adamın paylasımını altust ettık ,

MERABALAR ARKADAŞLAR.

İLK ÖNCE ŞUNU SÖYLEYİM. ŞUANDA YORUM YAPILAN KONU. BENİM ÖZEL KUŞLARIMIN RESMİNİN OLDUĞU BÖLÜM. BURADA KAFA ÜTÜLEYECEK VEYAHUT BAŞKA KONULARA DEĞİNİLECEK BEN İZİMVERMEM. HATTA SANALDA OLSA TA BURADAN MORALİNİZ BOZARIM KARŞIMDAKİNİN. HALİL KARDEŞİM. SANA GELELİM. BALIKLAMA ATLADIN SAYFAYA AMENNA DEDİK. ÖNCE GİRDİĞİN KONUYA Bİ BAK. SEN HAYVAN DÜŞÜNÜYORSUN ATMACA ŞAHİN VB. İNSANLIK BENCE DAHA ÖNEMLİ. SENİN YAPTIĞIN GÖRÜŞÜNÜ BİLDİRDİN. TAMAM AMENNA,DAHA UZATMAK SAYGISIZLIKTIR. BENİM BURDA KUŞLARIMI SERGİLEMİŞİM. NEDEN SAYFAYI KİRLETİYORSUN. BU KONU ÜZERİNDE ÇOK DUYARLI İSEN YENİBİR BAŞLIK AÇARSIN. ORDA KİMİNLE TATIŞIYOSAN VEYAHUT KONUŞUYOSAN DEVAM EDERSİN. DAHA YAŞIN KÜÇÜK ZAMANLA DEĞİŞİRSİN. BİZLERDE SENİN YAŞINDAYKEN KANIMIZ BİRAZ HIZLI SEYİRRİRDİ.AŞIRIYA KAÇTIN ORDA KAL. DAHA UZATMANIN NE ANLAMI NEDE MANASI YOK. BU OLAYA KARŞIYSAN KARŞISINDIR. RAHAT OL. BURADAKİ İNSANLAR EN AZ SENİN KADAR O CANLILARI SEVER. SEN ŞİKAYETİNİ GÖRÜRSEN YAPARSIN. SANA KİMSE ŞİKAYET ETME DEMİYOR. SADECE SAYGISIZLIĞINI DİLE GETİRİYOLAR

VE TEKRAR SÖYLÜYORUM. BENİM SAYFAMA İSTER KÜÇÜK OLSUN İSTER BÜYÜK OLSUN. ANLAMSIZ VEYAHUT KONUYU DAĞITACAK YORUM YAPAN HERKİM OLURSA AGZIMI AÇAR GÖZÜMÜ YUMARIM.

S.a Metin abi maşallah.
Diğer videolarını izlediğimiz kuşlarınız gibi bununda maşallahı var.Allah daim ve müyesser eylesin.
Güle güle uçurun inşallah.
Sağlıcakla kalın...

teşekkürler vedat kardeşin

Geri