8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan @k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gökhan @k

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Gökhan AK
Meslek
Serbest Meslek
İlgi Alanı
8 Mart dünya kadınlar günüdür.Bundan dolayı,tüm annelerimizin,bacılarımızın dolayısıyla tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutlarız.

kutlarız kutlamasınada neden dünya erkekler günü yok kadınlar oh ne güzel sevgililer günü hediye al anneler günü hediye al kadınlar günü hediye al yılbaşı hediye al evlilik yıldönümü hediye al daha büsürü gün ve hediye al var ne kadar masraflı erkek olmak

Bütün kadınlarımız bizim için çok önemlidir.
Onların toplumdaki yeri de bambaşkadır.onlar annedir,onlar ilk öğretmendir,toplumun gidişatını belirleyebilecen en büyük etkenlerdir.
Bütün kadınlarımızın kadınlar gününü kuscular.org ailesi olarak kutlarız.

herkese selamlar ben bu gün kümese cıkıp erkek kuşları dışarı attım dişi kuşlara özel yem çeşidi ile ziyafet vererek onların dünya kadınlar günün kutladım :=) bize ne bir gün ne bir hafta kadınlar günü lazım değil. bizim için her gün kadın lar günü bizde kadın namus bizde kadın anne bizde kadın bacı kızımız eşimiz kadın hayatımızın her yerinde ve her zamanında ilk aşk ilk sevgili ilk koku dünyaya gözlerimizi acarız anne kokusuzla tanışırız ilk anne sütüyle doyarız ilk sevgiyi onda tadarız.sonra kadın kardeştir sakınılan sonra sevgili daha sonra evlatlarımızın annesi ninelerimiz bizi evlatlarından cok seven v.s v.s biz hayatımızda bu kadar cok yeri olan kadınlara başkaların ticari kaygıyla üretmiş olduğu 1 günle değil her gün deger vererek bizim için her gün kadınlar günü oldugunu anlamanız dileğiyle kadınların bizim hayatımızdaki her rolü ve yeri bizler için kutlu olsun onlar içinse hayatımızdaki her rolleri ve yerleri hayatımızda oldukları hergün kadınlar için mutluluk olsun bütün kadınların mutlu olmaları dileğiyle.

"Kadınlarımız için asıl mücadele alanı, asıl zafer kazanılması gereken alan, biçim ve kılıkta başarıdan çok, ışıkla, bilgi ve kültürle, gerçek faziletle süslenip donanmaktır. Ben muhterem hanımlarımızın Avrupa kadınlarının aşağısında kalmayacak, aksine pek çok yönden onların üstüne çıkacak şekilde ışıkla, bilgi ve kültürle donanacaklarından asla şüphe etmeyen ve buna kesinlikle emin olanlardanım."

Geri