9 günlük yavru.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cursed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cursed

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cihat adaş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
ilk 9 gün yavruya güzel bir şekilde baktılar. bugün baktığımda tekrar yumurtlamak için başka yer yapıolardı ve yavruların 1 sinin kursağı dolu diyeri boş gibiydi. sizce bu normal mi (yemlerine kenevir katmıştım acaba o yüzden mi kızışıp yavruya bakmıolar) :hungur:

değerli genç CIHAT arkadaşım , oluruna bırakmalısın . UZAKTAN İZLE .DERSİNİ AL. el sürme doğaya.... SEVGİLERİMLE..

tamamen normal birşey...yavrulara bakarlar ama aynı zamanda yumurtaya yatacaktır dişi..erkek bakmaya devam eder...ama halen eksik hissdiyorsan hafiftden yavrulara sende bakabilirsin.. ama bu yumurtalardan sonra anacları dinlendir...

Selamlar,

Yavruların dünyaya geliş tarihinden sizin söylediğinize göre 10 gün geçmiş, bu kadar kısa bir sürede hiçbir çift ikinci batın yumurtaya gitmez, ister kenevir ile besleyin, isterseniz doping yapın bu doğanın ekolojik dengesine aykırı bir durum, Türker beyin dediği gibi siz doğanın kurallarına el sürmeyin uzakdan seyredin, Doğukan beyinde sözünü ettiği anaçları dinlenmeye falan bırakmayın, hayvanların üreme mevsimi yeni yeni başlıyor. Anaçları dinlendirecekseniz bunu kışın yaparsınız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

ilginiz için teşekkürler aykut abi. folluklarının önünü büyük bir kasa ile kapadım yemlerinide içine koydum en son baktığımda yavruya yatıp ilgileniolardı. bir süre böyle kapatıp bakmalarını sağlıcam. kış haricinde dinlendirmek banada saçma geldi saten oyüzden öle bişey yapmam.

Bu anaçları dinlendirmek meselesini biraz açarsanız sevinirim.Nası oluyor? Yorumlar için teşekürler..

bende yeni başladım ama bildiğim kadarıyla anaçlar ilkbahar yaz aylarında devamlı yavru baktıkları için yoruluyorlar. onun için kış aylarında havada soğuk olup çıkan yavrular sağlıksız olcağı içinde belirli dönemlerde anaçlar dinlendirilir diye biliyorum.. eksiklerim hatalarım olabilir düzeltirseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri