___ARAPLARIM___

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzhan_kasap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuzhan KASAP
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
___MAVİLERİM___

:slm: Kuşlarımdan MAVİLERİ sizinle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. :tamam:

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    866 KB · Görüntüleme: 2,283
  • 2.webp
    2.webp
    900.5 KB · Görüntüleme: 2,308
  • 3.webp
    3.webp
    843.5 KB · Görüntüleme: 2,350
  • 4.webp
    4.webp
    603.2 KB · Görüntüleme: 2,246
  • 5.jpg
    5.jpg
    760.6 KB · Görüntüleme: 2,332
Re: ___MAVİLERİM___

Maşallah kuşların çok güzel ve sağlıklı görünüyor tüyleri kadar ömürleri olur inşallah

Saygılar..

Furkan İSLAM

MAŞALLAH.. :slm:

:slm: yeni araplarım yorumlarınızı bekliyorum. :tamam: Bu arada araplar henüz yeni çift olarak bana geldiler bugün biraz gözlemledim fakat 2 side dişi gibi geldi bide sizden bu konudaki yorumlarınızıda bekliyorum. :slm:

Ekli dosyalar

• 6.JPG
    6.JPG
    723.5 KB · Görüntüleme: 2,372
  • 7.webp
    7.webp
    540.9 KB · Görüntüleme: 2,378
  • CIMG1397.webp
    CIMG1397.webp
    364.8 KB · Görüntüleme: 2,362
  • CIMG1378.webp
    CIMG1378.webp
    733.7 KB · Görüntüleme: 2,339
  • CIMG1421.webp
    CIMG1421.webp
    375.2 KB · Görüntüleme: 2,335

Yorumlarınız için teşekürler. Kuşlar fena şekilde oyunlu inş yavrularını alıp uçurucaz kısmet olursa (:

ARAP DİŞİLERİN HAYIRLI OLSUN.. :haha: :slm:

Saol türker abi :haha:

arapların kanatlarında kahverengilik var, kanat uçlarında da, siyah erkeklerle eşe vurunca ilk ağız yavrularda değişik renk çıkabilir :)

güzel diri kuşlar, maşallah :)

acarserdar' Alıntı:
güle güle besle ama bana sorarsan at bunları

at bunları derken neyi kasdettiğini anlamadım. :sinirli:

BU arada acarserdar bey kimsenin kuşunu küçük görmemenizi size tavsiye ederim.Kuşların tipine bakarak yorum yaptıysan veya kuşlarda bi sorun gördüysen onu belirtseydinde bende kuşları niye atacağımı bilseydim iyi olurdu.Kuşların nasıl uçtuğunu görmeden bu yorumu yapmanızda büyük cesaret kuşların nasıl uçtuğunu görerek aldım ben bu kuşları gayette memnunum ama sizin gibi bazı insanlar var malesef kendi kuşu pahabiçilemez başkalarının kuşlarını ise çöp olarak görürler öyle kişilikdeki insanların kuş beslememelerini tavsiye ediyorum.. :sinirli:

Masallah cok guzel kuslar, saglıklı gorunuyorlar. arapların belki bi ihtimal yanardönerden cıkma olabılır daha once benım basıma gelmisti bu olay. ınsallah kazasız belasız atmacasız bol yavrulu gunler dılerım.

albasansefa' Alıntı:
Masallah cok guzel kuslar, saglıklı gorunuyorlar. arapların belki bi ihtimal yanardönerden cıkma olabılır daha once benım basıma gelmisti bu olay. ınsallah kazasız belasız atmacasız bol yavrulu gunler dılerım.

Yorumun için teşekürler sefa inş hepimize bol sağlıklı yavrular nasip olur :slm:

Kuşlar görünüşe göre güzel ve sağlıklı görünüyorlar.İnşallah en kısa zamanda yavrularını alarak , yavrularınında güzel bir şekilde oynayarak emeğinin karşılığını vermesini dilerim.

turkish_00' Alıntı:
Kuşlar görünüşe göre güzel ve sağlıklı görünüyorlar.İnşallah en kısa zamanda yavrularını alarak , yavrularınında güzel bir şekilde oynayarak emeğinin karşılığını vermesini dilerim.

Yorumun için teşekür ederim abi inş darısı seninde başına güzel sağlıklı yavrular alıp uçurmak kısmet olur inş :slm:

Akadaşım kuşlarını at derken amacım seni kırmak felan degildi yorum yapılsın diye resimlerini koymuşsun ARAPLARIM diyede başlık atmışsın bende arap beslerim gayri ihtiyari baktım yorum yapmak gibi bi adetimde yoktur sen ucurmuş seyretmiş seyredipte almış olabilirsin sana iyi gelir iyidirde biz bilemeyiz bu tamamen kuş anlayışı ve kuştan ne istediginle alakalıdır.Bunun üzerine yorum yapsak yüz yüze konuşsak saatler alır.Bu işe gönül verdiysen amacında iyi beslemekse iddalı bir kuşcuysan daha güzel ırklar bul derim bizim burda bunların üzerine kuş yok en iyileri bunlar diyosan zaten sorun yok.GÜLE GÜLE besle kırdıysam kusura bakma biraz kaba olmuş olabilir yazmaya üşendigimdendir.

acarserdar' Alıntı:
Akadaşım kuşlarını at derken amacım seni kırmak felan degildi yorum yapılsın diye resimlerini koymuşsun ARAPLARIM diyede başlık atmışsın bende arap beslerim gayri ihtiyari baktım yorum yapmak gibi bi adetimde yoktur sen ucurmuş seyretmiş seyredipte almış olabilirsin sana iyi gelir iyidirde biz bilemeyiz bu tamamen kuş anlayışı ve kuştan ne istediginle alakalıdır.Bunun üzerine yorum yapsak yüz yüze konuşsak saatler alır.Bu işe gönül verdiysen amacında iyi beslemekse iddalı bir kuşcuysan daha güzel ırklar bul derim bizim burda bunların üzerine kuş yok en iyileri bunlar diyosan zaten sorun yok.GÜLE GÜLE besle kırdıysam kusura bakma biraz kaba olmuş olabilir yazmaya üşendigimdendir.

Önemli deil fakat bende yalnış anlamışım demekki ben bütün kuşlara genel olarak anladım.kuşlarda gördüğünüz eksik özellikleri ekleseniz benim açımdan daha iyi olur bir dahaki sefere kuş alırken onlara dikkat ederim araplara para vermedim zaten mezatta çekilişten çıktı çok dört dörtlük olmasını bende beklemiyorum.Eksik gördüğünüz noktaları eklemeniz benim yararıma olur.Her zaman saygı duyarım fakat direk at bunları yorumunu görünce kızdım biraz o kadar. SAYGILAR

Oguzhan benim tafsiyem iyi kuş iyi para birde soy kuş alman hem zamandan hemde maddi olarakda karda olursun ha mezatlarda iyi kuş gelmezmi gelir oda binde bir ihtimal sana düşermi hatalımı neyin nesidir bilemezsin tek kuştanda bi şey bulamazsın zaman kaybıdır piyango tutturursun ayrı mesele oda şansına altına indiginde ne olur.Kuş işi zor bi iş adamın ömrünü yer çevrende yıllardır kuş besleyen biri varsa hepte aynı kuşları besliyorsa senede üç beştane yavru oynatıyor hareketleri bir birine benziyor arada bi damızlıklarıda ucuyorsa eke olarak kuşlar hoşuna gidiyorsa ondan ister hatıra ister paraylan al ben olsam öyle yaparım.

Beyaz yavrum yenı yeme geldı ıns bahara kovalıyacağım.kelebek ise erkek ona guzel bı kız aranıyor :haha: yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• 260120131023.webp
    260120131023.webp
    569.8 KB · Görüntüleme: 1,082
  • 260120131026.webp
    260120131026.webp
    480.6 KB · Görüntüleme: 1,062
  • 260120131028.webp
    260120131028.webp
    487.3 KB · Görüntüleme: 1,078
  • 260120131030.webp
    260120131030.webp
    497.7 KB · Görüntüleme: 1,117
  • 260120131033.webp
    260120131033.webp
    466.3 KB · Görüntüleme: 1,087
Hem bozalına , hemde beyaza maşallah Oğuzhan.Bozalının rengi çok hoş , ALLAH beyazıda istediğin şekilde söküp uçurmak nasip etsin ...

Kerim TÜRK' Alıntı:
Hem bozalına , hemde beyaza maşallah Oğuzhan.Bozalının rengi çok hoş , ALLAH beyazıda istediğin şekilde söküp uçurmak nasip etsin ...

Saolasın kerim abi inş kısmette varsa uçurucaz :evet:

acarserdar' Alıntı:
güle güle besle ama bana sorarsan at bunları

insan ne cins güvercin beslerse beslesin at demek şevkini hevesini kırmak nazarımda çok büyük terbiyesizliktir...

FeLix_' Alıntı:
arapların kanatlarında kahverengilik var, kanat uçlarında da, siyah erkeklerle eşe vurunca ilk ağız yavrularda değişik renk çıkabilir :)

güzel diri kuşlar, maşallah :)

mesut abiye katılıyorum renk bozuklugu var bide gözlerde renk bozuklugu var.
oyunlu kuşlara benziyolar bide dişi galiba ikiside

Maşallah abicim kuşların çok güzeller inşallah tüyleri kadar ömürleri olur. Allah gönlüne göre uçurtmak nasip etsin.
Saygılar...

Geri