oguzhan_kasap
Üye
- Ad Soyad
- Oğuzhan KASAP
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acarserdar' Alıntı:güle güle besle ama bana sorarsan at bunları
albasansefa' Alıntı:Masallah cok guzel kuslar, saglıklı gorunuyorlar. arapların belki bi ihtimal yanardönerden cıkma olabılır daha once benım basıma gelmisti bu olay. ınsallah kazasız belasız atmacasız bol yavrulu gunler dılerım.
turkish_00' Alıntı:Kuşlar görünüşe göre güzel ve sağlıklı görünüyorlar.İnşallah en kısa zamanda yavrularını alarak , yavrularınında güzel bir şekilde oynayarak emeğinin karşılığını vermesini dilerim.
acarserdar' Alıntı:Akadaşım kuşlarını at derken amacım seni kırmak felan degildi yorum yapılsın diye resimlerini koymuşsun ARAPLARIM diyede başlık atmışsın bende arap beslerim gayri ihtiyari baktım yorum yapmak gibi bi adetimde yoktur sen ucurmuş seyretmiş seyredipte almış olabilirsin sana iyi gelir iyidirde biz bilemeyiz bu tamamen kuş anlayışı ve kuştan ne istediginle alakalıdır.Bunun üzerine yorum yapsak yüz yüze konuşsak saatler alır.Bu işe gönül verdiysen amacında iyi beslemekse iddalı bir kuşcuysan daha güzel ırklar bul derim bizim burda bunların üzerine kuş yok en iyileri bunlar diyosan zaten sorun yok.GÜLE GÜLE besle kırdıysam kusura bakma biraz kaba olmuş olabilir yazmaya üşendigimdendir.
Kerim TÜRK' Alıntı:Hem bozalına , hemde beyaza maşallah Oğuzhan.Bozalının rengi çok hoş , ALLAH beyazıda istediğin şekilde söküp uçurmak nasip etsin ...
acarserdar' Alıntı:güle güle besle ama bana sorarsan at bunları
FeLix_' Alıntı:arapların kanatlarında kahverengilik var, kanat uçlarında da, siyah erkeklerle eşe vurunca ilk ağız yavrularda değişik renk çıkabilir
güzel diri kuşlar, maşallah
selcukdelikara' Alıntı:maşallah oğuz hayırlı olsun güle güle besle