A STYLE OF EDREMİT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pigeon9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

pigeon9

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ersinn
Meslek
elektrik teknisyeni
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
SELAM BUNLARDA BENİM KELEBEKLERİM

Ekli dosyalar

• telli (1).webp
    telli (1).webp
    239.4 KB · Görüntüleme: 1,774
  • yepyeni (9).webp
    yepyeni (9).webp
    453 KB · Görüntüleme: 1,860
  • yepyeni (4).webp
    yepyeni (4).webp
    425.8 KB · Görüntüleme: 1,846
KUşların maaşallahı var.. Bir tane kül telli erkek de bende var.. Ona nasıl bi eş vursam acaba aynı renk bulamıyorum... Kuyruk aynı şekilde ama bonunda falanda leke var biraz..

güzel kuşlar kardeş.bol yavrulu sezonlar dilerim...

TEŞEKKÜRLER....

Selamlar,

Kuşlarınızı güzel günlerde ve sağlıklı olarak besleyin demek istiyorum ama, resimde kuşların dışkılarının arasından bir şeyler yemeye çalıştıklarını, aradıklarını görünce bu temenniyi dilim varıpda söyleyemiyorum. Umarım bu konuda bir cözüm düşünürsünüz, sonra başınızı taşlara vuracağınız hastalıklarla uğraşmazsınız.

Güzel, çok süper, demek çok kolaydır, ama dost acı söyler...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

SELAM
aykutk KUŞLARI NORMALDE TEMİZ YERDE YADA YEMLİKTE BESLİYORUM AMA GENEL Bİ RESİM CEKEBİLMEK İCİN, KUŞLAR AYNI YERDE TOPLANSIN DİYE BİR KEREYE MAHSUS YAPTIGIM BİR HAREKETTİ..KUŞLARA EL SÜRMEK İSTEMEDİM.....YİNE DE TEŞEKKÜRLER.....SAYGILAR

dönekcekleri yerde bile belli maşallah,çok güzeller. telkuyrukların oyunlarına hastayım. bende bir çift vardı ama şahin ikisinide kaptı maalesef. İnşallah sizin başınıza böyle birşey gelmez.

Selamlar,

Rica ederim, açıklamaların içinde ayrıca teşekkür ederim. Ben görüdüğüm resime bakarak yorum yaptım..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

SELAM
O ZAMAN BİR DAHA BİR ANLIK CEKİLMİŞ BİR FOTOGRAF İCİN YANLIŞ YORUM YAPMAZSIN UMARIM....SAYGILAR

SELAM
kelebekci34 İLGİNE TEŞEKKÜRLER FAKAT BEN KELEBEKLERİNİ HEPSİNİ VERDİM....ZATEN BANGO MERAKLISIYDIM TEKRAR BANGOYA DÖNDÜM.....SAYGILAR

Geri