aa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nusrt355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

nusrt355

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hank moody
Meslek
calışmıyorum
İlgi Alanı
Kuşlar
aa

Son düzenleme:
Aynen Bende ilk defa duyuyorum Nasıl oldu böyle anlamış değilim. Bence Kuşu Kendin Enjektörle Yada Forumda Bir Besleme Şekli Var pipetle besleme diye Onlardan faydalanarak kurtarabilirsin Kuşu pipetle beslersin enjektörlede su verirsin ama Çok çile Çekersin Yatalak bi hastaya bakmak kadar zor senin işin kardeşim allah yardımcın olsun.

yemi yerde değilde bir kabın içinde verirsen ve yemlerde küçük taneli olmalı böyle yaparsan kuş yem yiyebilir diye düşünüyorum...saygılar

arkadslar ben kuşlarımın altını çim bırakmştm.böceklern çıktgını görüncu çam agacının yapraklarını koyacam.sizce yumurtalara otururmu gvrcnlerim

kuşu zaten kümeste ayrı bir şekilde bir yoğurt kovasının içinde besliyorum ama kuş kuruluğa girdi cok zayıfladı ve ben bırakıyorum şimdi kendisi yiyor biraz daha sonra alıp elimle çatlayana kadar besliyorum tekrar kilo alması için acaba kendini toplar mı yem cok besliyorum günde 2 kere besliyorum 1 tanede balya (balık yağı) atıyorum ağzına toplar mı acaba yavrusuda var 1 tane ama ??

Geri