AACİİİİİİİLLL YARDIM:((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lvnnyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lvnnyy

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÇAĞIN OGAN
Meslek
ÖĞRENCİ
İlgi Alanı
Seçiniz
merhaba arkadaşlar bana acill yardım edin:((( güvercinlerle ilgili hiç bişey bilmiyorum..hiç beslemişliğim de yoktu..dun akşamüstü yolda bir güvercin bulup eve getrdim uçmuyordu.iyileşinceye kadar bakarım dedim ama hiç bir şey yemiyor.önce ayağında bi sorun oldugunu düşünmüstüm ama denge sorunu olduğunu anladım.sanki yemeyi uçmayı unutmuş gibi ve çok dengesiz yürüyor.kendı etrafında dönüyor yada kafasıyla garıp hareketler yapıo:((( onun dısında sabit duruyor..agzına yem verdiğimde bıle yutma girişiminde bulunmuyor:/ ne yapacagımı bılmemekle beraber zaman gectıkce tedırgın oluyorum.herseyı gectım açlıktan ölcek:(( anlayamıyorum bu nedir?NE YAPMAM GEREKİYOR? yardımcı olursanız gerçekten çook sevınırımmm:(((((

lvnnyy' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bana acill yardım edin:((( güvercinlerle ilgili hiç bişey bilmiyorum..hiç beslemişliğim de yoktu..dun akşamüstü yolda bir güvercin bulup eve getrdim uçmuyordu.iyileşinceye kadar bakarım dedim ama hiç bir şey yemiyor.önce ayağında bi sorun oldugunu düşünmüstüm ama denge sorunu olduğunu anladım.sanki yemeyi uçmayı unutmuş gibi ve çok dengesiz yürüyor.kendı etrafında dönüyor yada kafasıyla garıp hareketler yapıo:((( onun dısında sabit duruyor..agzına yem verdiğimde bıle yutma girişiminde bulunmuyor:/ ne yapacagımı bılmemekle beraber zaman gectıkce tedırgın oluyorum.herseyı gectım açlıktan ölcek:(( anlayamıyorum bu nedir?NE YAPMAM GEREKİYOR? yardımcı olursanız gerçekten çook sevınırımmm:(((((

OOOOFFFF BIRI BENI DUYSSUUUNN:(((((

S.a kardeş öcelikle sakin ol bazen insanlar çaresiz kalabilir ama şuanhangi hastalık oldugun tespit bile edemeyiz sen kuşa zorle bugday ufak mıısır fii gibi yemlerden yedirmeye çalış hergün de suyuna 3 damla kadar limon kat ve içir egrere kurtarırsa kurtarır kurtarmazsa yapacak hiçbirşeyimiz yok resim koysadn belki daha çok yyardımcı olabilirdik

selamlar
arkadaşım anlattığına göre kuşta kafa dönmesi olmuş boyun tüylerini yol toplu iğne yardımıyla boynundaki kirli kanı akıt sarımsak yuttur çok zahmetli bir iş çokta kolay iğleşmez.iğleşse bile kafasındaki eserlik kalır.Anlamıyosan bırak en iyisi yakınlarında kuşçu varsa ona ver o ilgilenirse olur.

lvnnyy' Alıntı:

kardeş öncelikle geçmiş olsun, sakin ol... Tahminime göre kuş sallabaş olmuş. Sallabaşla ilgili araştırma yapabilrsin. Tahminlerime göre hastalık bayağı ilerlemiş; kuş büyük ihtimalle yakında ölecektir buna hazırlıklı ol. Bunun dışında tabikide iyileşmesi için elimizden geleni yapacağız. kuşa elinle yem yedir. Ve BECOZYME adlı vitamini kullan. Ben bu ilaçla bu hastalıktan çok kuş kurtardım ama seninki biraz ilerlemiş dediğim gibi ölebilir, hazırlıklı ol, fazla üzme kendini sen elinden geleni yapıyorsun...

bendede vardı sallabaş kuş yem kutusunun içine koyuyordum öyle yiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri