abiler kardeşler güvercin ayagına bilezik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan POSTACI-_-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

POSTACI-_-

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özcan kaya
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
mrb herkeze bişe sormak istiyorum güvercinlerinizin ayagına hiç bilezik yapan varmıacaba
nasıl yapıldıgını yazabilirmisiniz

bilezik kuşa daha 1 haftalık ken takılır ve ölene kadar ayağında taşır büyük kuşa takılmaz

bende biliyorum nasıl takıldıgını ne zaman takıldıgını
el yapımı yapabilen varmı diye soruyorum:D

interneten kolayca araştırabileceğini düşünüyorum ama burda bugün bu sorunun cevabını bulamasssın

internetede baktım el yapımı bulamadım burda belki vardır diye sordum. yine ilgin için tşkrlr

el yapımı olsa zaten herkes kullanmaz geri çıkacağı için ama neden sorduğunu anlamadım ?

kendim yapmak istiyorum

Öncelikle Sa.
Biz burda kuşlarımızın ayağına boncuklu bilezik takıyoruz ve bunların çoğu el yapımı hatta bunun fabrikasyonu yok heralde :) Nasıl yapılacağına gelirsek soba teli olarak adlandırılan bir tel var bilir misiniz bilmem ama bu telin paslanmaz olanından alıcaksınız seçtiğiniz kuşun ayağının ölçüsünü alıcaksınız ne çok bol olucak ne çok dar olucak hatta biraz bol olması gerekiyor kuş büyüdüğünde ayağını sıkmasın diye sonra dilediğiniz renk boncukları takıp penseyle kıvırarak kapatıcaksınız kıvrılan kısmı en dibinden kesip takabilirsiniz bazı tanıdıklar oraya biraz lehim atıyolar ilerde birşey olurda kuşa zarar verir diye. Tercih Sizin

Saygılarımla...

saol ozan tşkrlr

Geri