abilerim bi yardımcı olursanız sevinirim ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jmkery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

jmkery

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
semih yıldız
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle herkeze selamlar..
2gün önce bi çakmaklı ile bi arap geldi ama arabın cinsini hala çözemedim ..
abime sordum aldığı kişi çakmaklının güzel oyunu olduğunu ve 2 side uzun uçtuğunu söyledi bana ..

çakmaklı erkek buna nasıl bir eş almalıyım ..
arap dişi.. bunada nasıl eş alabilirim ve cinsini söylerseniz sevinirim ..
yoksa bunlar eş tutucaklar çok ötüyolar :S

Ekli dosyalar

• Photo-0092.webp
    Photo-0092.webp
    414.1 KB · Görüntüleme: 1,339
  • Photo-0093.webp
    Photo-0093.webp
    252.4 KB · Görüntüleme: 1,307
  • Photo-0094.webp
    Photo-0094.webp
    228 KB · Görüntüleme: 1,320
  • Photo-0096.webp
    Photo-0096.webp
    238.7 KB · Görüntüleme: 1,310
  • Photo-0099.webp
    Photo-0099.webp
    294 KB · Görüntüleme: 1,243
Bırak tutsunlar kardeşim, başka ırk güvercinleri birbirine vurmadıktan sonra renk önemli değil. Oyun kuşunda renk aranmaz , çaparmış aynaymış sazmış hepsi hikaye . Eğer oyunları seni tatmin ediyorsa eşle birbirleri ile yavrularını beğenmezsen ayırırsın.

Bence kırma kuşları aynı renkte eş bul

hakan abi arabın cinsini biliyormusun.. bu kuşun aynısını trakya yerlisi sayfasında gördüm galiba.. tavsiyen için teşekkür ederim.. iyi bayramlar

Yok kardeş bilmiyorum ne söylesem yalan olur.

kuşların cinsleri bi kere farklı.Paçasız kuşu paçalı kuşa eş vurursun, ortaya kırık kuş çıkar.O yuzden kuşlara ayrı ayrı eş bul.arapın çorum çıplagına benziyor ama kırıkta olabilir.Çakmaklıyıda rengine benzer eş bul....

arkadaslara katılıyorum kuşları kırma bence aynı cıns te hayvanlarla eşlestır hürkan tekin'in dedıgı gıbı çorum çıplağına benzıo o arap bunları bırbırıne vurursan kırarsın

bende kırmaktan yana değilim .. bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..

SEMİH ÇAKMAKLI GÜZEL BİR KUSA BENZİYOR TAKLACI OYUN KUSU RENGİNE UYGUN BİR DİŞİ AL İKİSİYLE SİMDİLİK DEVAM ET DERİM GÜLE GÜLE BESLE YAVAS YAVAS ÖGRENE ÖGRENE SABREDEREK

Arap olan kuşun aynısının erkeği bende var :D birbirleri için yaratılmışlar ama birbirlerini bulamamışlar :D

ahmet abi o arap kız cakmaklı erkek bence o arap bursaysa arapa bursa beyaz al erkek cakmaklıya kız cakmaklı al

kuscu_marik' Alıntı:
SEMİH ÇAKMAKLI GÜZEL BİR KUSA BENZİYOR TAKLACI OYUN KUSU RENGİNE UYGUN BİR DİŞİ AL İKİSİYLE SİMDİLİK DEVAM ET DERİM GÜLE GÜLE BESLE YAVAS YAVAS ÖGRENE ÖGRENE SABREDEREK
abi kuşun kanatlarını bantlamıştım bandı çıkardım elimle kuşu 2m felan havaya attım kuş 2. taklayı vurup indi ..
arkadaşlara soruyorum bi arkadaşta mavi dişi var onla eşlesem olurmu sizce ??

murattır12' Alıntı:
ahmet abi o arap kız cakmaklı erkek bence o arap bursaysa arapa bursa beyaz al erkek cakmaklıya kız cakmaklı al

kardeşim arabın bursayla uzaktan yakından alakası yok bence tabi bursa besleyenler daha iyi bilir..bursalar genellikle 2 renk birden oluyo biliyorum..

Arap çoruma benziyor

arabı - arapa,göke,bozdaga,deve tüyüne vur ..gök varsa göke vur en damar kuslar arapla gökten cıkıyor genelde..

çakmaklıyı araba vurursan çimkeli atar ,şebap a vurursan cıcıklerınden bırısı garantı çok guzel bırsey cıkar ..benım tanıdıgım bır abım var 4 sebabı var 2 si cakmaklı ıle es cok guzel kus verıyor bozukta atmamıs..ama cakmaklı bulursa cakmaklıya vur

ARAP ''BURSA OYNARI '' DEĞİL.

Geri