abilerim terasa kümes yaptım içini nasıl yapmalıyım handi güvercinle başlamalıyım nolur yardım???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 55emre55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55emre55

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre kılıçoğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
ABİLERİM TERASA KÜMES YAPTIM BİRAZ KÜÇÜK AMA BEN İÇİNE RAHATLIKLA SIĞIYORUM (: İÇİNİ NASIL YAPMALIYIM HANDİ GÜVERCİNLERDEN BAŞLAMALIYIM ŞİMDİDEN TŞKKÜRLE...AMA NOLUR YARDIM :hungur:

aynı konuyu 2 kez açmışsınız...

konunuza gelince terasınızın önü etrafı açıksa taklacı besleyebilirsiniz ama ilk beslicekseniz güvercin taklacıda zorluk çekebilirsiniz o yüzden uçuçu kuşlardan başlayabilirsiniz oyunsuz

iç düzenine gelince içine limon kasaları bul ve üst üste düzenli şekilde ve yan yana koyun kaç kuş alıcaksanız onlar zaten yerleşirler yerlerine...

ABİ ÇATI MÜSAİT HERYER BOM BOŞ Bİ KÖŞEDE SADECE HÜMES VAR ÖNCE BASKADANMI BAŞLİM :ne:

Bi resmini çekip yollayabilirmisin ? Çatıyı terası görelim daha rahat yorum yapalım ..

Kardeş öncelikle hayırlı olsun...
Bence herşeyden önce kümesinin içini düzenle kuşları zamanla çoğaltırsın o önemli değil birde kümes küçük demişsin ama kendin girebiliyormuşsun, sıkma kendini kümesin küçük değildir o zaman ben ilk başladığımda 1m X 1m X 1m kümesle başladım :heyo:
BEsliyeceğin kuşlara gelince ilk baska,bango,dönek gibi düz kuşlarla başlamanı tavsiye ederim ayrıca kuşları alırken yavru kuş alırsan alıştırmak senin için kolay olacaktır... Eğer büyük yani normal yaşta kuş alırsan ilk başladığın için kanatlarını çekmeni tavsiye ederim...

Kolay gelsin, umarım istediğin gibi kuş besliyebilirsin...

SİNAN ÖZTEKİN

abi baska ile dönek aynı tür deilmi??? :ne:

Hayır canım alakaları yok baskayla dönek çok farklı kuşlar... Siteden bi dönek ırkı kuşlara gir bak birde baska ırkı güvercinlere o zaman anlayacaksın farkı...

SİNAN ÖZTEKİN

Aynı konuyu iki defa açmışsınız. Konu başlığınızda forum kurallarına aykırı kelime kullanmışsınız. Sorununuz ile ilgili birçok bilgi zaten forumda ilgili bölümlerde mevcut.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri