Abilerim yeniden başladım.Kuşlarım ve kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 37mustafa37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim 4 sene önce beslediğim ve vazgeçtiğim beslemeye tekrardan başladım. Şimdilik 3 kuş var ve daha gelecek. Galiba 5-6 kuşla başlayacağım. Tabii bunlar şimdilik gördüğünüz yerde duruyor yoksa burda beslemeyeceğim.1Temmuz'da burdan köye götüreceğim.Sizlere birkaç sorum olacak.
1- öntepe beyazımın kanadının altında 5-6 teleği pembe sulu boya gibi boyalı.Bunu bana veren abi indirdiğini söyledi . Acaba kendi banyo yapınca gider mi?
2-Bunların cinsiyetlerini biliyorum fakat birde sizin tecrübenizle kontrol edeyim istedim.Acaba cinsiyetleri nedir?
3-Bu beyazlar eş değil fakat onları nasıl eş yapabilirim?
4-Birde karışık yemi yemiyolar içinden hep bazı şeyler ayıklıyorlar.
5-Birde miro kırması dişimin kanadı batlıydı açarken ortadan bi teleği çıktı.Birşey olur mu?
6-Beyaz dişim yavruymuş daha(miro da yavru) 14 kuruk dedi abi saydım 14 kuyruk.Bu ne oluyor ayrıca daha yeni takla çevirmiş.Ama balkonda atıyorum miro da o da hemen konmuyorlar sadece basıyorlar.Ama takla atmıyorlar.Acaba sökülmüş olmadıkları için mi?(Daha yavrular ama yavru gibi durmuyorlar maşallah :) )
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim...

Abilerim telefondan yazdığım için fotoğraflar yüklenmemiş.En kısa zamanda yükleyeceğim.

Ekli dosyalar

• 20150603_233925.webp
    20150603_233925.webp
    306.3 KB · Görüntüleme: 1,104
  • 20150603_233915.webp
    20150603_233915.webp
    313.4 KB · Görüntüleme: 1,089
  • 20150603_233932.webp
    20150603_233932.webp
    309.3 KB · Görüntüleme: 1,154
NEREDE ÇOKLUK * ORADA B O K L U K *

100 GÜVERCİN BESLEMEKTEN İSE , '' 2 ADET IRK GÜVERCİN BESLEMEYİ TERCİH EDERİM .! '' TÜRKER ÖDEN / BURSA

Kuşlarınm nasıl? Birde sorularıma cevap verebilecek abiler var mı?

1- Boyalıysa zaten çıkar gereksiz soru.
2- Düz beyaz erkeğe,perçinli olan dişeye,miro kırması dediğinde dişiye benziyo.
3-Dişili erkekliyse zaten onlar eş olur kümeste. 3 tana kuş olduğu için,ama o kara erkekse onlada eş olma ihtimali var.
4- Sade buğday ver onuda yemezlerse sal dışarı biraz taş falan yesinler alışırlar buğdaya .
5-Hiç bişey olmaz.
6-Beyaz dediğin düz olan mı oysa eğer bel üstü varsa sıkıntı 14 kuruk :D Kelebektir.Miro dediğini uçur zaten yavruymuş ,uçtukça sökülür o sonra dene içerde attırmayı.

Geri