37mustafa37
Üye
- Ad Soyad
- Mustafa
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Abilerim 4 sene önce beslediğim ve vazgeçtiğim beslemeye tekrardan başladım. Şimdilik 3 kuş var ve daha gelecek. Galiba 5-6 kuşla başlayacağım. Tabii bunlar şimdilik gördüğünüz yerde duruyor yoksa burda beslemeyeceğim.1Temmuz'da burdan köye götüreceğim.Sizlere birkaç sorum olacak.
1- öntepe beyazımın kanadının altında 5-6 teleği pembe sulu boya gibi boyalı.Bunu bana veren abi indirdiğini söyledi . Acaba kendi banyo yapınca gider mi?
2-Bunların cinsiyetlerini biliyorum fakat birde sizin tecrübenizle kontrol edeyim istedim.Acaba cinsiyetleri nedir?
3-Bu beyazlar eş değil fakat onları nasıl eş yapabilirim?
4-Birde karışık yemi yemiyolar içinden hep bazı şeyler ayıklıyorlar.
5-Birde miro kırması dişimin kanadı batlıydı açarken ortadan bi teleği çıktı.Birşey olur mu?
6-Beyaz dişim yavruymuş daha(miro da yavru) 14 kuruk dedi abi saydım 14 kuyruk.Bu ne oluyor ayrıca daha yeni takla çevirmiş.Ama balkonda atıyorum miro da o da hemen konmuyorlar sadece basıyorlar.Ama takla atmıyorlar.Acaba sökülmüş olmadıkları için mi?(Daha yavrular ama yavru gibi durmuyorlar maşallah )
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim...
1- öntepe beyazımın kanadının altında 5-6 teleği pembe sulu boya gibi boyalı.Bunu bana veren abi indirdiğini söyledi . Acaba kendi banyo yapınca gider mi?
2-Bunların cinsiyetlerini biliyorum fakat birde sizin tecrübenizle kontrol edeyim istedim.Acaba cinsiyetleri nedir?
3-Bu beyazlar eş değil fakat onları nasıl eş yapabilirim?
4-Birde karışık yemi yemiyolar içinden hep bazı şeyler ayıklıyorlar.
5-Birde miro kırması dişimin kanadı batlıydı açarken ortadan bi teleği çıktı.Birşey olur mu?
6-Beyaz dişim yavruymuş daha(miro da yavru) 14 kuruk dedi abi saydım 14 kuyruk.Bu ne oluyor ayrıca daha yeni takla çevirmiş.Ama balkonda atıyorum miro da o da hemen konmuyorlar sadece basıyorlar.Ama takla atmıyorlar.Acaba sökülmüş olmadıkları için mi?(Daha yavrular ama yavru gibi durmuyorlar maşallah )
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim...