aç kalan yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ediz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 932

ediz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selim ediz
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaslar guvercınımın yavrusu yumruk kadar oldu hıc bı sorun yoktu ama artık kusmuyolar ve cok degerlı bı kusun yavrusu ben buyutebılırmıyım yavru yumruk kadar oldu dun actı gozlerını arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum lutfen ac kalmasın cok uzuluyorum:(

3 gun once bir kuscu beni aradi , dedi 2 tane yumruk kadar yavrum var babalarin kanatlari kesilik oldugu halde havalanip kayboldu geriye 2 yavru kaldi senin yavrularin yanina surelim mi dedi..benimde 1 canak yavrulardan 1 tanesi olmustu , aldim bu 2 yavruyu diger yavrunun yanina koydum ama bakmadilar.Simdi ise kendim bakiyorum 2 yavruya 3 gundur cok sukur cok sagliklilar.Yemi bir mudded suyun icinde birakiyorum sonra agizlarina aktariyorum , karinlarini iyice doyuruyorum.Arada bir kum veriyorum mineral alsinlar diye..1,5 hafta sonra kendileri yiyecek kadar olurlar insallah da bende kurtulurum (:
Yani kendin besleyebilirsin aslinda , bu konu hakkinda daha oncede basliklar acilmisti forumda biraz gezin cevabini bulursun.Hayirli gunler.

youtube bir çok video var kesin bir faydası dokunur :hhh: :hhh:

Geri