Aç kalma.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CumaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

CumaLi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
CumaLi YÜCE
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
selamlar,

6 gün önce ilk yavrularımı aldım. bugün işim dolayisiyla hava kararmadan gelemedim eve. normalde sabah hava ışıyınca, aksam hava kararmaya yakın doyururdum karınlarını. bugün karınları toktu, ben yine saat öğlen 12 de önlerine yem attım 2, 3 avuç yemediler. yine en son ebeveynin yavruya kustugunu 12 gibi gördüm. geldigimde hava kararmıştı ama yemleri de yemişlerdi. muhtemelen yavrusu olan çift de yemiştir o yemden ama içime bir kurt düştü. acaba sabaha dayanır mı yavrular? ilk yavrularım oldugu için pek bilgili degilim bu konuda. foruma göz attım ufaktan ama net bir şeyler yazmıyor. uyku uyuyamam bu gece, birisi aydınlatırsa sevinirim :?

Esasında yavrusu olan eşlerin önünden yem eksik olmamalıdır .. Ama sabaha kadar aç bırakmak da pek iyi değil çünkü yavruların gelişme zamanında iyi beslenmeleri şart .

ben, vitamin denilen yemle besliyorum kuşları içinde her şey var. yani sade bugdaydan alacakları katkının 10 katını alıyorlar hemen hemen dayabiliyorlarsa eger bir geceden geleşim yönünde pek fark olmayacagı kanısındayım

teşekkürler

Selamlar.Bende yavrusu olan kuşların önünde 24 saat yem bulunması taraftarıyım.Verdiğiniz yem çeşitleri nekadar zengin olursa olsun yavru aç kalabilir.Gündüz doyan yavrunun 1 gecede öleceğini sanmıyorum fakat az beslenen yavru 30 günde yem yemeye başlayacağına 45-50 günde yeni yeni yem yemeye başlıyor.Yani nekadar çok doyurulursa okadar çabuk büyür.Sağlıklı,bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...

Geri