ACABA ALIŞMIŞLARMIDIR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hackshelid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hackshelid

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet sonsuz
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Diğer
S.a arkadaşlar bi cift kelebegim var bunlar eş ve yumurladılar 4 5 gun oldu yumurtlayalı acaba salsam erkegi geri gelme ihtimalı yuksekmi ?

ŞİMDİDEN HERKEZE TEŞEKKURLER

biraz daha açık yazsan soru sormazdık ama şöyle sorayım ne zamandan beri sendeler dışarıyı tanıyolar mı nasıl yani durum başka pırıltı verecek kuşun var mı onları bi açıkla ona göre gider gitmez diyelim

toplam 4 güvercinim var 1 haftadır bendeler bi cifttim var ve yumurtladılar sabah 1 saat oylen 1 saat olmak uzere dışarı cıkartıroyum balkonda besliyorum.

Merhaba arkadaşım balkondan kaktında kuş rahat görebilecekmi balkonu yani etrafı açıkmı.Bir hafta normalde iyi bir süre ama balkonda garanti veremem.Açık bir yerde olsa sal nasılsa eşli gelir diyecem ama degil karar genede senin.

önü acık ama karşımızda 4 katlı bina var onları o catıya alıştırcam

sen sadece sal ama ucurma.. o kendı kendıne alışır. etrafı tanır önce.

Arkadasım Benim 1 çift güvercinimi yeni almıştım kanadını banladık erkeğin iyi bantlayamamıştık ilk saldığımda uçtu ama fazla gitmedi 1 tur attı geri geldi bendi tekrar bantlama gereksinimi duymadım eşini bırakıpta gitmiyor şimdi 1 haftayı geçti hala aynı yakında tüm kuşların kanatlarını çözcem :D :=) Ama tabiki benimki çatıda ve üstü açık teras yani ... ! kaybolmazsa kaçmaz bence ama sen genede biraz beklet derim 10 gün olduysa Aç kanadını gezsin ama ilk önce erkeği sal ..:D

İlk ac bırak karşı eve kontur yem çalkala gelsin 5dk arayla öle 1 gün yap öteki gün de fazla ucurma uctu 1tur attı yada yükseldi dişiyi göster yada yem çalkala işte böle böle alıştır :evet:

Çünkü ben öle yaptım ve kuşum japon misiri şimdi 5 tur atıyo yem çalkalıyom zıng çatıda :heyo: :buyrun:

Geri