acaba atmacaların göç zamanı mı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benim buraya hiç yırtıcı uğramazdı ama son hafta içinde hergün geliyorlar 3 4 gün önce büyük badire atlattım konusu ile bir paylaşım yaptım bunla beraber başladı ertesi gün bir yabani aldı bugün yine geldi ama gelenler genelde kartal acaba bunların göç zamanımı birde hep ikişer geliyorlar eş mi oluyorlar acaba anlamadım bunu önlemenin yolu yokmu bilgilerinizi teşekkür ederim

KUBİLAY AYDIN...

arkadaşım bu ay kuşların yavrularını uçurup av pratiği yaptırdıkları aydır ve kartalsa eğer senin gördüklerin( kırsal biryer değilse kartal yaşamaz) yavrular anne,babadan ayrılıp kendilerine yaşam alanı arıyor olabilirler daha önceden senin oralarda yırtıcı yoksa onlar için ideal bir sahiplenme alanı hayırlı olsun .
ahmet esmek

evet benim gördüklerim kartal kocaman devasa yırtıcı bu sabah yine geçti ki çok yakındı hayvan nerdeyse benim kadar vardı bir ses cıkarıyorlar o sesle beraber kuşlar harekete geçiyor berbat bir durum ne zaman kuş uçursam hemen orda bitiyorlar :sinirli: :sinirli:

evet benim gördüklerim kartal kocaman devasa yırtıcı bu sabah yine geçti ki çok yakındı hayvan nerdeyse benim kadar vardı bir ses cıkarıyorlar o sesle beraber kuşlar harekete geçiyor berbat bir durum ne zaman kuş uçursam hemen orda bitiyorlar :sinirli: :sinirli:
Cok korkuncc bide ses mi cikariyo!kartal gibi sanki siz nerde oturuyosunuz ki

Nisan-Mayıs ve Eylül-Ekim aylarında İstanbul'da yırtıcı göçü olur. Güzel havalarda, öğlen saatlerinde yoğunluk olur. Her yıl izlerim ama göç esnasında tek dertleri gidecekleri yere varmak oluyor genelde.

Geri