açık renkli kuş alıştırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 10ur327
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 761

10ur327

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Delioğlu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Benim şebab,kızıl sinek,çakmaklı gibi renklere merağım var ama burda ki iyi kuşcular alıştırması zor saldığında direkt gider
kafesi görse bile giremez aptal oluyo diyorlar aklımı karıştırıyolar doğru mu dedikleri yardım edebilir misiniz

Mardin türü kuşlar genelde alışırlar yerlerini sevdiklerinde fakat alıştıramıcağın kuşlardan birkaç örnek vereyim (bursa oynarı_posta güvercinleri_almanlar) bana göre en zor alışan türler bunlardır.

tamam saol ben yine alıyım kuşları görüyüm alışıyo mu alışmıyo mu

10ur327' Alıntı:
tamam saol ben yine alıyım kuşları görüyüm alışıyo mu alışmıyo mu

Yani kuşları bi gör beyenirsen onları uçurmazsın yavrularını alır yavrularını uçurursun :slm:

kümesin sağlamsa, genişse, kuşları rahat hissettireceğin ortamın varsa o saydığın kuşları 15 günde alıştırır, uçurursun :) o iyi kuşçular dediklerin sanırım senin hırsından ve azminden korkup, bu çocuk bizden daha usta olur korkusu ile bunu demiş olabilirler :))) (Not: kaçacak olan kuşun ayağına ip bağlasan, yine kaçar, yine kaçar, kaçacak olan kuşun gemi de olmaz ırkı da)

Saol abi korkmayıp alıp alıştırcam.yok ya korkmamıştır ama bellide olmaz yani

10ur327' Alıntı:
Saol abi korkmayıp alıp alıştırcam. "!!!"yok ya korkmamıştır ama bellide olmaz yani"!!!"

:ckmk: :tamam:

hemşerim bak taklacı kuş heryere alışır şebabta alışır oyunkuşuda
samsunun kendi oyunkuşları varken şebab kuşuna merak salman beni üzdü.
sana tavsiyem şebab yerine oyunkuşuna yönel gerçekten ileride büyük zevk alırsın
yanlış anlama seni yolundan saptırmak için sölemiyorum
sadece küçük bi öneri benimki
oyunkuşunun geleceği bizlerin ve sizlerin elinde o yüzden söylüyorum
saygılar

Geri