ACİL 1.YUMURTADAN KUŞUM ÇIKTI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uufuk944
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 595
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uufuk944

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ufuk ağbulak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
1.YUMURTADAN KUŞUM ÇIKTI BUGÜN VE BAKTIĞIM KADARIYLA ÇOK SARI TÜYLÜ GÖZLERİ KAPALI GİBİYDİ BU KUŞ BENİM İLK YAVRUM O YÜZDEN NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ŞİMDİ NE YAPMAM GEREK KAÇ GÜNDE BİR YUVAYI TEMİZLEMEM GEREK ÇÜNKÜ YAVRU KUŞLARIN KALDIĞI YER BİRAZ KÜÇÜK O YÜZDEN ÇABUK KİRLENİR

Selamlar,

Ne kadar heycanlı olduğunu hissetmek çok kolay, sen elleme sakın, birşey yapma şimdi, temizlik yapacaksan bile 3-5 gün sonra yap lütfen. Sen uzakdan seyret sadece keyfini çıkar..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykutk' Alıntı:
Selamlar,

Ne kadar heycanlı olduğunu hissetmek çok kolay, sen elleme sakın, birşey yapma şimdi, temizlik yapacaksan bile 3-5 gün sonra yap lütfen. Sen uzakdan seyret sadece keyfini çıkar..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

artık bakmıyorum ama kuşu neresiyle besliycekler ve diğer yumurtayada bakmıyorum ellemiyorum bu yüzden diğer yumurta ne zaman çıkar

Selamlar,

Anne babası besler sen anne babayı aç bırakma yeter, diğer yumurtada 24 saat içinde çıka eğer dölenmiş ise, çıkmaz ise 3 gün sonra alırsın altından.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykutk' Alıntı:
Selamlar,

Anne babası besler sen anne babayı aç bırakma yeter, diğer yumurtada 24 saat içinde çıka eğer dölenmiş ise, çıkmaz ise 3 gün sonra alırsın altından.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut
ya ben bundan 3 gün önce dayanamayıp 2.yumurtayı bir kereliğine elime alıp havaya doğru tutup baktım içinde kanatlar gözüküyordu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri