ACIL ACEMI YARDIMI.BU KUŞ NEYİN NESİDİR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan navigator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

navigator

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
,,,,,,,,,,,,,
Meslek
,,,,,,
İlgi Alanı
Kediler
BU KUSU hastaydı buldum ve ıyılestırmeye calısıyorum sizce nasıl bır kustur arkdaslar ben sadece taklacı olarak bılıyorum
yorumlarını ve herneyse solıkceklerınızı beklıyorum :))ve kus nasıl yaw bana guzel geldide

evet güzel bir perçemli sütbeyaz taklacı bu. Bayağı iyileşmişe benziyor. Kendi gibi bir eş alıp besleyebilirsiniz.

doğan abi ne tesadüf kuşun aynısı aynı perçin,aynı paça aynı tür kusu bende sakaryada yakaladm yaralıydı..taklacı olduğunu söyleyebilirim bugun ilk kez ucurdum ben mardin olabilcegini düsünüyorum kırma bir mardin.

bu kuş taklacı ön tepe beyaz, hemde sağlığına kavuşmuş gibigüle güle besleyin erkeğe benziyor cinsiyeti

Gaziantep'te bu kuşlara Beyaz Yapışkan deniyor. Taklacıların geneline Yapışkan diyorlar. Bu kuş da bizim buralardaki Beyaz Yapışkanların bir kopyası. Maaşallah, güzel kuş. Arkadaşların dediklerine katılıyorum, taklacı ve sağlığına kavuşmuş görünüyor. Kendisi gibi bir eş bulursan, iyi de yavru çıkarırlar Allah'ın izni ile.

Bizim buralarda yani malatya ve sivas'ta sütbeyaz perçemli derler.iyi bi kuşa benziyorr yani taklacı güzel bi kuş bence güle güle besle.
saygılar

Bu kuşun aynısı bi zamanlar bende vardı süt beyaz perçemli taklacı olarak geçiyodu ismi .

BEYAZ PERÇEMLİ ERKEK ASİL BİR DURUŞU VAR OYUNLU HERHALDE KANATLARI KESİK GÖRDÜGÜM KADARIYLA TERASDAN DÜŞMÜŞ OLABİLİR İYİ KUSA BENZİYOR AMA KOLAY ALISACAK KUŞ GİBİ GÖRÜNMÜYOR BİR ES VURUP YAVRULARINI ALDIKDAN SONRA UÇURMANIZI TAVSİYE EDERİM GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ

SAYGILAR

Geri