ACİL ACEMİ YARDIMI :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan navigator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

navigator

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
,,,,,,,,,,,,,
Meslek
,,,,,,
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar gecenlerde beyaz bir güvercin yakaladım boynu ters donuyordu bizim evin yakınlarına dustu neyse iyilestirdim bikac gun ucmadı sonra bir kedi gorunce birden havalandı hayvan ama geri indiremiyorum gitmiyorda o catılarda ben asıgda ole bakısıyoz yakalıyamıyorum ne yapıcam heralde alıstı ve ggitmiyor ama yerede ınmıyor.
ne yapabilirim

görmezden gel...

kafa çevirmiş kuş eğer kendini kanıtlamış ve damızlık olma özelliğine haiz bir kuş değilse kümese sokulmaz çünkü taşıyıcıdır ! ne oldugunu bilmediğin bir kusu yuvana sokmaman gerekirken üstüne bir de kafa cevirmişsse hiç sokulmaz ! profesyonel kümesler için bu böyledir ama sen nasıl yaparsın o da sana kalmış. saygılarımla

valla kumes mumes yok ortada zaten :) ben denizciyim evime geldim kusu yakaladım bı dolap yaptım bole yani
baskada kus yok ortada genede tesekkurler

illa indirmek,yakalamak istiyorsan başka bir kuş getir kanadını bantla yere sal, onu görünce gelecektir..

filo' Alıntı:
illa indirmek,yakalamak istiyorsan başka bir kuş getir kanadını bantla yere sal, onu görünce gelecektir..
tek cozum yolu

eğer orda baya zamandır kalmışssa biraz hububat ( bugday princ ne varsa artık) at yere ona göstererek yine inebilir yere

arkadaşların dediği gibi bulabilirsen başka bir kuş getirip kanadını bantlayıp yere sal. Sonra buğday at. Hem kuşu gördüğü için hemde acıktığı için inecektir. Aladığım kadarıyla güvercin beslemiyorsunuz, kuşu kendi halinde bırakırsanız yakınlardaki bir kuşçuyada gidebilir.

buralarda gıdecegı baska yer yok ne ınıyo ne gıdıyor zaten olmazsa bı kus bulucaz artık 2 gundur o catıda ben yerde bakısıyoz :)

tanıdıgım kus besleyen bırılerıde yokkı yaw ısteyım bı gunlune erkekmı dısımı anlasam bı es alıp gelcem aldıgımızda yanlıs cıkar sans ya

YAKALADIM ARKADASLAR tesekkurler :)yarım kalan tedavisine devam edip sonrada eslestırcem artık

Geri