Acil Lütfen Arkadaşlar Çok Acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byfors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byfors

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Şahin
Meslek
Serbest.
İlgi Alanı
Kediler
Arkadasar en altta yazdığım yaziyi bu forumdan bulup uyguladım ur birturlu ne indi ne gitti fayda göremedim lütfen kuş riske giriyor ur büyüyor yardım edin lütfen ?

Şuanki hali:

Forumdan gördüğüm yöntem aşağıda uyguladığım:

0,75 veya birlik dekort iğne isteyin ,birde genta damla(ağrıkeser) üçünü önüne koy stroptomisinin içinden beyaz şişede toz ve sarı renklisarı ampul göreceksin iğnecilerin kırdlğı gibi dar yerinden kır içindeki sıvıyı 2 lik enjektöre çek toz olan stroptomisinin içine sık ve güzelce çalkala ondan sonra 0,75 veya 1 lik dekortu iğneyi aynı şekil kırıp içindeki sıvıyı iğne yardımıyla çek onu da strotomisinin içine boşalt en sonunda da gentatı eline al iğneyle güzelce çek o stroptomisinin içine boşalt ve güzelce çalkala ondan sonra türker hocamın dediği gibi kuşu eline al veya birinde yardım iste insülin iğnesini eline al 1 yazan yerin yarısına kadar çek urlu bölgeye vur

Forumlarda her gördüğünüz bilgiyi uygularsanız olacağı budur. Gördüğüm yerde uyarmaya çalıştım ama siz uyarı olmayan bir sayfa bulup okumayı başarmışsınız. kuşunuzun durumu urdan çok dış çiçek gibi görünüyor (batticonla silebilir veya göztaşılı suyla dezen edebilirsiniz, antibiyotikler çiçekleri azdırır sürmeyin!). konuyu forumdan arayak bulabilir, mesela buradaki gibi güncellenmiş konuyu okuyabilir: https://www.guvercinler.org/konular/ic-ve-dis-cicek-hastaliklari-hakkinda-bilgi-tedavi-guncel.19469 veya (hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir kanatlı uzmanı veteriner hekime danışabilisiniz. geçmiş olsun..
Not: Konu açmadan önce arama yapınız! Konu açarken ilgili bölüme açtığınızdan emin olunuz. Konu başlığınızın konuyla ilgili olmasına önem veriniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri