Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
keşke bu konuyu daha önce görseydim bugun belkide 20 küsür eczane dolaştım bakardım tek tek ama benim aklımda bakarım caivar eczanelere görürsem haber ederim.
Bu ilaçlar yurtdışından ülkemize kaçak giren ilaçlar.İlaçlara yeni düzenleme geliyor herkez ilaç satamayacak .Elimde yarım kutu ornımıx toz var bende hiçbir işe yaramadı galiba sahte onun yerine aynı etken maddeli monodox kapsül kullanmanı tavsiye ederim.En garantisi karma aşı yaptırmak.Malesef aşıda piyasada yok.
VOLVAC AC Plus + ND + IB + EDS KV
Avian Coryza (Haemophilus paragallinarum)
& Newcastle Hastalığı, LaSota suşu
& Enfeksiyöz Bronşit, Massachusetts suşu
& Egg Drop Sendromu, 127 numaralı suş
bu tür ilaçları dış ülkelreden kaçak geldiğinden Tarım ve Köy işleri bakaknlığı satan ve alanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi, herkes dikkatli olsun derim, el altından temine çalışın, gönderirken ve alırken yakalanırsanız cezası var..tüm derneklerede durum bildirilmiş.
esenyurt da ecza deposunda güvercinler için istediğiniz ilacı bulabilirsiniz, isterseniz yarın geçerken uğrayıp sorabilirim. isteyen arkadaşlarda oradan alabilir.
keşke bu konuyu daha önce görseydim bugun belkide 20 küsür eczane dolaştım bakardım tek tek ama benim aklımda bakarım caivar eczanelere görürsem haber ederim.
ARKADAŞIM 81 İLDEKİ ECZANEYİ GEZSEN BU İLAÇLARI BULAMAZSIN
Yukarda resmı olan coccı-geel ve ornımıx ısımlı ılaclar hollandada her hangı bır pet-shop yada guvercın malzemelerı satan her yerde bulunan ılaclardır ve .Bu ılaclar veterınerden alınan ılaclar kadar etkılı degıldır.Ayrıca cok ucuz ılaclardır Hollandada bu ılaclar 9 euro ıken malesef ulkemızde 45 veya 47.50 tl gıbı fıyatlara satılıyor.Bır cok kısı bu ılacları ulkemıze getırıp cokta guzel para kazanıyor.