ACİL!!!RESİMDEKİ YAVRUNUN HASTALIĞI NE OLABİLİR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fmcomputer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

fmcomputer

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Şahin
Meslek
Esnaf
İlgi Alanı
Kediler
SLMLAR SAYGILAR;
RESİMDEKİ YAVRUNUN HASTALIĞI NE OLABİLİR ACABA,KISA ZAMANDA DOĞRU BİŞEYLER YAPILMAZSA SANIRIM ÖLECEK,FİKİRLERİNİZİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
TEŞEKKÜRLER,SAYGILAR...

Ekli dosyalar

• Resim 002.webp
    Resim 002.webp
    132.8 KB · Görüntüleme: 1,749
  • Resim 001.webp
    Resim 001.webp
    119.9 KB · Görüntüleme: 1,868
  • Resim 004.webp
    Resim 004.webp
    148.1 KB · Görüntüleme: 1,833
Selamlar Mustafa bey,

Öncelikle geçmiş olsun, güvercin devamlı böyle mi? duruyor yoksa yürürken sağa, sola yalpa yapıyor mu? kursağıda şişmi? yoksa bana mı öyle geldi. Bunları açıklarsanız daha olaya dogru tanı koyma şansımız olur benim ve konuya ilgili gösterecek arkadaşlarımızın.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Çok geçmiş olsun, bu kuş sanırım ölüyor , hatat bu iletileri biz görüp cevap yazana dek ölmüş olabilir yüksek ihtimalle . geçmiş olsun .. selamlarŞEREF

ilginize tşk.kuşun kursagı boş,bugune dek bu kadar kötü durumda değildi,son 1 hafdadır yavas yavas kötüleşmeye başladı,ben bir kaç gündür yavru hapı veriyorum ama bir faydası olmadı,yem yemiyor,bugün ise ayakta duramaz hale geldi,yuvadan ayırdım şeref beyinde dediği gibi belkide şimdiye kadar ölmüştür,akşama görücez,umarım yavru hapı hiç olmazsa direncini artırda yaşayabilir,sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum,saygılar...

sallabas olmus sanirsam gecmis olsun duzelebilir ama eserlik kalir tahminimce...

Geçmiş olsun o kuşu biraz elle beslerseniz sallabaştan çıkar eser kalır o şekilde de hayatını devam ettirir ama ilerleyen zamanlarda da eserden de bir eser kalmaz kuş normal şekilde yaşar...

kusunuz galiba sallabas kafayı tutamayınca kendini de tutamayıp geriye dogru saga hatta öne doru bile düşebilir kusun durumu kötü gibi kusu dedikleri gibi elde besleyin balık yaqı verin ama durumu cok kötü gibi yılmadan urasın baktınız cok kötü yapacak bişey yok ne yazık ki fazla can cektirmeyin :( gecmiş olsun İNSALLAH iyilesir

SALMONELLA olmuş sanırsam kuş dengede duramıyor ayaklarda da vucuttada dengesızlık var buyuk geçmiş olsun

yazık ya ama elinden geleni yap lütfen sevaptır

kardeş kusuna acil dekort diye bir ilaç var her eczanede bulunmuyor ilk önce tam sora yarım yarım hergun ver iyi gelecektir işallah saygılar ısal falan varsa ark deidği gibi salomonnella ilacıya beraber verebilirsin işallah ölmez

Geri