acil yardım arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar benim sorunum yeni başladım bu işe ve suan 1 tane kuşum var daha dün başladım yarın bitane daha alıcam ondan sonra kuşu dışarda yemlemek isyiroum kanatları bantlı ama kuş kümesten dışarı çıkmıyor bunu nasıl çıkartırız elımle çıkartmakda istemiyorum ve benim kümesim arkası duvara dayalı önüde duvar kapısını açtım mı kuşun önüne duvar çıkıyo birazdan fotoları atarım ama kuşun oraya ineceğinden pek emin değilim düz uçucu beslicem bu yüzden suan bango var eimde cevaplarsanız sevinirim

refik-reis' Alıntı:
öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar benim sorunum yeni başladım bu işe ve suan 1 tane kuşum var daha dün başladım yarın bitane daha alıcam ondan sonra kuşu dışarda yemlemek isyiroum kanatları bantlı ama kuş kümesten dışarı çıkmıyor bunu nasıl çıkartırız elımle çıkartmakda istemiyorum ve benim kümesim arkası duvara dayalı önüde duvar kapısını açtım mı kuşun önüne duvar çıkıyo birazdan fotoları atarım ama kuşun oraya ineceğinden pek emin değilim düz uçucu beslicem bu yüzden suan bango var eimde cevaplarsanız sevinirim
yukarı gogle ne bilmek istiyorsanız yazınız çıkar önce siteyi tanıyın gezinin okuyun olmayan baslıkları açınız lütfen

acıl yardım yokmu cevap veren gibi söylemlerle açılan baslıklar kilitlenir yada silinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri