acil yardım bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan minarekentli13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mahir dermanoğlu
Meslek
talebe
İlgi Alanı
kuşlarım kusuyo su renginde dışkıoları yeşil rengte halzisler fazla bişey yiyip içmiyolar acele yardım şimdiden tşkler :hungur: :hayir: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur:

S.A Arkadasim öncelikle gecmis olsun.

Piyasada BAYTRIL diye bir antibotik var yaklasik 10 ytl kadar bunu al,5 gün ayni saatte vermek üzere 3 damla olarak devam et ins, sifa bulursun.

Tekrara gecmis olsun acil sifalar ....

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Arkadasim öncelikle gecmis olsun.

Piyasada BAYTRIL diye bir antibotik var yaklasik 10 ytl kadar bunu al,5 gün ayni saatte vermek üzere 3 damla olarak devam et ins, sifa bulursun.

Tekrara gecmis olsun acil sifalar ....

Evt Tahir Abi'nin dediği ilaç baya yararlı oluyor denemenizi tavsiye ederim.

S.A Mahir kardesim.

Neyaptin denemeye basladinmi dediklerimizi,sayet denemediysen gec kalma derim.

Ama genede sen bilirsin....

kesinlikle baytril, ve yem çeşitlerine de dikkat et, anlaşılan ishal olmuşlar bide yeşil diyorsun ki en tehlikeli durumu, bir iki günde götürür ileri dereceyse, karışık yemi kes, mümkünse piriç buğday ver, ben öyle yapıyorum birde mineral fırınlanmış kiremitler var hazır satılan kırmı kum gibi, ishali bu da keser, sularını her gün dezenfekte yaparak yenile , bu durmda en önemli olan temiz sudur, çünkü bir kuşun hastalığı değişmeyen sulukla tüm kuşlarında geçer, geçmiş olsun,

dushekimi' Alıntı:
kesinlikle baytril, ve yem çeşitlerine de dikkat et, anlaşılan ishal olmuşlar bide yeşil diyorsun ki en tehlikeli durumu, bir iki günde götürür ileri dereceyse, karışık yemi kes, mümkünse piriç buğday ver, ben öyle yapıyorum birde mineral fırınlanmış kiremitler var hazır satılan kırmı kum gibi, ishali bu da keser, sularını her gün dezenfekte yaparak yenile , bu durmda en önemli olan temiz sudur, çünkü bir kuşun hastalığı değişmeyen sulukla tüm kuşlarında geçer, geçmiş olsun,

Bunları kesinlikle yap kardeşim geçmiş olsun

Geri