ACİL YARDIM EDİN KUŞLARIN UÇMASI LAZIM :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet038
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ahmet038

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet Karakuş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
SELAMIN ALEYKÜM BEN FORUMUNUZA YENİ KATILDIM 15 YAŞINDAYIM 10 YAŞINDAN BERİ BAĞ EVİNDE TAKLACI BESLİYORDUM AMA EVİ SATINCA KUŞLARLA ORTADA KALDIM :) ŞİMDİ KUŞLAR BİNANIN BODRUMUNDALAR BEN KUŞLARI BİR KASAYA ALIŞTIP BAHÇEDE UÇURMAYI DENESEM KASAYA ALIŞIRLARMI HERGÜN AYNI YERE ÇIKARIP KASAYI KOYUCAM VE ORDA UÇACAKALR SAYGILARIMLA..

Kus huzursuz olur alısmaz bence deneme riskli

BİTANE ABİ SÜREKLİ ORDA YEN VERİRSEN ALIŞIR DİYOR

merhaba kardeşim hayırlı akşamların olsun şunu unutmuyalımki kuşun alışmıyacagı yer yoktur kuş her yere alışır lakin kasa biraz sıkıntılı gelebilir bunun yerine , orta boylarda kuş sayınız kadar , tünek olacak kadar bi tahtadan yada plastik yada çervecesi tahtadan etrafı karton çakılmış büyük kapılı folluklar olabilen bir kümes olursa , kuşlar için daha rahat olur , örnek vermek gerekirse , ilk etepta hergün belirli saatlerde , misal her gün 3 den 3 e kümesi bahceye koyup kuşları salın yemleyin karınlarını doyurunca içeri gireceklerdir bi süre bu şekilde dewam edin sonrasında tek tek uçurmaya başlayın cok dikkat etin kuşlar hep ac olsun ac brakın rahat bi şekilde uçuurp indirip kümese katmak için uçup inen karnını doyuran kuş kümese girecektir sonrasında kapısını örtüp boduruma koyabilirsin saygılarımla .

Kuşu kuşcu uçurur kuş beslemek için yer pek önemli değildir kömürlük balkon bahce bodurum depo , fırın vs hiç fark etmez yeterki kuşu besliyen insan kuşa yol gösterebilsin ben ne kuşcular gördüm apartman bodurum penceresinden içeri alıştıran çatı üstüne kuş alıştıran . kümesi olmadan sadece yere ve dama kuş alıştıran bile .. :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:

ABİLERİM HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER KUŞLARA 70 CM* 50 CM Bİ KÜÇÜK KÜMES YAPSAM KOLAY TAŞINABİLİR ONUNLA ÇIKARIP UÇURSAM ÇOK İYİ OLUR BİDE BİRİSİ DİYORKİ KUŞU HEP AYNI YERDE YEMLERSEN ORAYA ALIŞIR DİYOR BİNANIN ÇİMLERİ GÜZEL BİR YER ORAYA ALIŞTIRABİLİRİM

arkadaşlara katılıyorum hem taşıma kafesinde güneşlendirme imkanın olur hayırlısı olsun

eyvallah abicim inş yarın halletcez

Kardeş, sonuçta bunlar da canlı. Hayvan sevdiği yere sadakat gösterir. Sen onu huzursuz etmezsen, korkutmazsan, tehlikeler karşı önlemini alırsan (Yırtıcı Kuş, kedi, meraklı çocuklar vs.) heryere alışır ve uçar.

Geri