Acil Yardım. Güvercin Mezatı Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sayapo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Sayapo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet Aksel
Meslek
Gazeteci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar ekte fotoğrafı olan Mezat yeri neresidir, bilen varsa adresini,telefonunu yazarsa çok yardımcı olmuş olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 123835491716.webp
    123835491716.webp
    75.5 KB · Görüntüleme: 1,296
Bir tek ben yokum galiba orda.
Ahmet bey sunmuş olduğunuz fotoğraftaki mezat Ankara Sincan Baltacıpaşa Çay ve Hobi Bahçesindedir. Daha önce bire bir ziyaretimiz olan bir yer olmakla birlikte sitemizde aşağıdaki linkler aracılığıyla daha geniş bilgi ve resim arşivine ulaşabilirsiniz.
Adres: Ankara Sincan BaltacıPaşa Çay ve Hobi Bahçesi
Adres= Sincan Sanayii girişi Sincan/ANKARA
tel: 03122761515

viewtopic.php?f=85&t=2510

viewtopic.php?f=85&t=2499

Hüseyin bey çok teşekkür ederim. Adres ilerleyen günlerde ziyaret etmem açısından çok yardımcı olacak.
Bunun dışında İstanbul'da buna benzer görsellikte, tel kafes ve tribün sistemi olan bir yer varmı ?
Zira ben güvercin merakı dışında fotoğrafa da çok meraklı biriyim. Hal böyle olunca katıldığım mezat yerlerinin güvercinler ile fotoğraflarını da çekiyorum.

[arama][/arama]

Arama özelliğini kullanarak sitemiz üzerinden İstanbul Edirnekapı Pazarının resimlerine, bilgilerine ulaşabilirsiniz.

s.a bizimde buraya mezat acıldı baya izleyici ve alıcı var tel kafsten cumartesi ve pazar günleri 9.00 da adres gaziosmanpasa karayolları

Geri