ACİL YARDIM KANAMALI YARALANMA...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fakkus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

fakkus

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ebru fakkusoğlu
Meslek
turizm
İlgi Alanı
yavru güvercine ne saldırmış bilmiyorum..sadece kanatlarını didik didik yapmış.kan revan içinde ...antibiyotikli solisyon döktüm..kanatlarını havlu peceteye sardım sıkmadan...halen yaşıyor...başka ne yapabilirim..ne olur yardım edin...

resim koyarsanız daha saglıklı yardımı dokunabılır ınsanların sanırım ağır bı yaralanma olmus veterıner şart gibi

aynı olay bugun benım basımada geldi..sabah acık bıraktıgım kuslarımın yavrularını oglen yerde kan revan içinde buldum..sanırım kargalar yapıyor..et yavrularımın hiç biri yok tüylü yavrularımıda haşat etmiş..bir tanesi yasıyor oda fazla yasamaz..bu aralar dikkat edelim kuslarımızı acık bırakmayalım özellikle yüksek evlerin üzerinde kus bakan arkadaslarımızı uyarıyorum.allah kımsenın basına vermesın...

Kardeşim sadece kanatlarından kan geliyosa büyük ihtimalle kümesteki diğer kuşların dövmüştür kümesinde POSTA varsa bilki o yapmıştır =] Karga da olabilir diyeceğim ama karga komple götürür veya arkadan delik açıp bagırsaklarını yer kanatlarla işi olmaz yani..
Yapıcağın şey belli zeytinyağı dök yardımcı olucaktır.Veya eczanelerde kesikler yarıklar için melhemler vardır onlarıda kullanabilirsin.Ama zentinyağı kesinlikle kullan..

arkadaslar katili bugun evin üzerinde yakaladım..ewet tahminim dogruymus kargaymıs..ewin üzerine dadandılar ben asagıya indiğimde arkamdan evin üzerine geliyorlar.ne lanet bir hayvan anlamadım..varmı bunları korkutmanın bir formulu..

kümesine girmesini engellemelisin bence.daha geçen gün bi haber izledim.adam kargaların dadandıgı kaç tane ağacı kesti ya.haberde cahillik tarzında gösterildi bu ama hakikaten öyle.kargalar çok inatçılar ve çok zekiler.kesin olarak kurtulmanın yolu bence yok o yzden sen en iyisi kümesini açık bırakma fırsat buldkça günde en az bir kere dışarı çıkar hayvanları eğer gün boyunca kümesin içinde kalmalarına sakınca yoksa

ya sakınca yok aslında ben çözümüde biliyorum ama uygulamak istemiyorum..

Geri