ACİL YARDIM LÜTFEN...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lakarar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 515

lakarar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
batuhan kökdemir
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar.Ben daha ilk kümesime sahibim ve kümesim balkonda.Bu yüzden baska besleyeceğim 1 erkek ve 1 dişi ile başlayacağım ne kadar kanatlarını bantlı tutmalıyım ve kışın soğuktan nasıl korurum.Yardımlarınız için şimdiden çok sağolun...

Kuşlar eş ise dişisini bantlı tutup erkeğini belirli süre sonunda açabilirsin soğuktan koruma yöntemi olarakda rüzgar alamıyan bir bölüme yuvanı koyman gerekli kuşlarını saldığın zaman aç olarak salsan daha ii olur saygılar..

Peki erkeği 1 hafta sonra falan mı bırakayım ve sonrada dişiyi ne kadar daha tutayım kafesimin önü telli ve acılır kapanır cam var bu soğuktan korurmu....Baskaların fiyatı ne kadar...Yardımların için çok teşekkürler kardeşim...

Banttan tedirgin oluyorsan eğer kanadını çekebilirsin erkeğin 1 haftada hiç bir kuş alıştıramazsın cik cik kuş haricinde baska kapalı açık olarak değişir fiyatları uçurabilceğin baskalar en az çifti 30 tl dir soğuktan korur önüne veya yanlarına üstüne strofor yalıtım köpüğü koyabilirsin Sana kolay gelsin :)

Geri