acil yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esranur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

esranur

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
esranur arıkanoğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
iyi günler sokakta uçamayan bir güvercin buldum boynu kırık kaldıramıyor sağa yanık duruyor ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Canım kardeşim aramıza hoş geldin duyarlılığından ötürü tebrik ederim keşke bir görsel yapıp resim gönderse idin boynu kırık değil sallabaş veya salmonella hastalığına yakalanmış olabilir birde evde bulunan pirinç ve bulgur veya buğday gibi şeyleri kendi yiyebiliyor suyunu içebiliyor mu bunu yaz ve Türker Ödenin sallabaş ile sayfasınsaki ilaçları kullanmanı önericem selamlar.

KARANTİNA TEDAVİSİ.webp
epanutin.webp
sallabas_guvercin_hastalık.webp
SALLABAŞ TEDAVİSİ.webp

Canım kardeşim aramıza hoş geldin duyarlılığından ötürü tebrik ederim keşke bir görsel yapıp resim gönderse idin boynu kırık değil sallabaş veya salmonella hastalığına yakalanmış olabilir birde evde bulunan pirinç ve bulgur veya buğday gibi şeyleri kendi yiyebiliyor suyunu içebiliyor mu bunu yaz ve Türker Ödenin sallabaş ile sayfasınsaki ilaçları kullanmanı önericem selamlar.
iyi günler sokakta uçamayan bir güvercin buldum boynu kırık kaldıramıyor sağa yanık duruyor ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
--- Mesaj güncellendi ---
Allahaskina ne yaptin kusa bende az once buldum yerde kanadinin altinda yara var ucamiyo ve hizli yuruyunce yere kapaklaniyo bugday yerken kafasini sallayip duruyo.

Geri