Acil yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mertcan1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 907
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gümüş
Meslek
Veteriner
İlgi Alanı
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir sorum olacak. 3 gün önce yeni kümesime ilk kuşlarım geldi. 1 tekeç dragon posta kırığı(erkek) 1 tekeç posta(erkek) bir tekeç kırmızı bozalı(dişi) biliyorum henüz erken ama kümese ve çevreye aşırı yabancılar bantlılar tabi ama hiç uçmayı ya da kaçmayı denemediler kümes ve çevresinden. Fakat dragon hariç diğer 2 kuşum kümeste ki göz seçimini bile yapamadı aynı yere giriyorlar posta ve bozalı posta dövüp bozalıyı çıkarıyor bozalı dışarı da bekliyor diğer gözlere yeltenmiyor bile. Ve aşırı ürkekler. Demek istediğimi anlayanlar olacaktır hani kümesi açıyorum çıkarmasam çıkıp yem bile yemiyorlar ben çıkarıyorum ancak öyle yem su vs rahatsız bile etmiyorum açıp gidiyorum yarim saat sonra baksam bile hala yuvadalar bu durumu ne zaman nasıl aşarım?? Acil yardım

Selamü aleyküm kardeş anladığım kadarıyla senin kuşlarda korku var dışarı çıkmazlık var demi galiba bundan olabilir mesela yem yedirip direk yuvayamı sokuyon öyle yapıyosan olmaz kuşu uçurman lazım 1 saat falan dışarda kalması lazım kalmasa korku olur ve kuş sayısını artır öz güvenli cin gibi kuş al iyi günle eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana (:

Geri