acil yardım lütfennn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KALİTECİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

KALİTECİ

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sercan yalçın
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
yeni aldıgım yavrunun birtanesinde kuş uçmalık oldu fakat kakasını yaparken kendini çok kasıyor yarım saat zorlandıktan sonra poposu dışına çıkıyor ve zor bela kakasını yapıyor ve kendiliginden içine giriyor tekrar kaka yapana kadar

kuşa yag içirdim poposunu defalarca yagladım çözüm olmadı

nasıl bir yol izlemeliyim siz degerli büyuklerimizin tavsiyesine ihtiyacım var nasıl bir yol ızlemelıyım

lütfen yardım edin yavru benım ıçın cok degerli

Canım kardeşim nasıl yem kullandığını yazmamışsın yemine biraz maş,çılbır,kenevir ve aspir kullanmanı ve haftada bir gün pazardan marul,yeşillik,kara lahana al güzelce yıka bir havlu veya peçeteyle güzelce kurula kümesin bir köşesine iple bağlayıp sarkıt ben öyle yapıyorum kuşlar onları yiyip didikleyince rahatlar selamlar.

yem bugday veriyorum yazın fakat genelde aspir fi mısır bugday karıştırırım kuşlar 6 saat hava alıyor ev müstakil taş ot önlerinden eksi olmaz birde

çayı çok seviyorlar 2 gune bir kesın çay fosulu yerler

Canım kardeşim demlikte kullanıp içtiğimiz çayın demlikte kalan bölümünü çiçeklerin dibine döksen daha iyi bence o kabız yapıyor selamlar.

çayı kessem yetermi abi

ilaç kullanmaya gerek yokmu?

Canım kardeşim kabızlığın tersi ishaldir canın ara sıra ishal yapmak isterse vitamin yüklemesi yap bu da berovit B ve E sevil veya E selenyumu 2 lik enjektörle 1 cc cek enjektörüne 2,5 lt boşalt bir çubukla karıştır içsinler baktın yavru ishali gibi ise biraz daha (kahverengi sulumsu ) vitamine devam edersin baktın çok sulu oldumu 2,5 lt suya nuframisin bir çay kaşığı koyup bu işi cözersin veya yemlerine kırık pirinç koyarsın (veyada )sularına pirinçi kaynatıp sularını verirsin tercihler senin geçmiş olsun selamlar.

Geri