Acil yardım yeşil beyaz sıvı dışkı kusma yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahmetsehzade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet hizmetli
Meslek
Kuaför
İlgi Alanı
Kediler
Kuslarimda yeşil beyaz diski sıvı hiç katılık yok e coli fotoğraflarıyla aynı yem yemiyor kusuyor öylece kabarık şekilde duruyor yardım acil lütfen
Ama pahalı olmasin ilaçlar maddiyat durumum yok şuan

Bütçesi kısıtlı olanlar bu ilaçları kullanabilir. Eczaneden alacağınız için reçete gerekir, tanıdığınız varsa rica ile temin edebilirsiniz. Tedaviden sonra mutlaka Polivit multivitamin ve kefir vermelisiniz. Ayrıca vereceğiniz dozaja dikkat edin, 2 lt suya toz veya şurup olarak bir kapak, hap olarak 1 adet katılmalıdır.

Largopen 250mg toz ecoli samonella gibi bakteriyal enfeksiyonlar için.
Monodoks tablet ornithosis, croyza, mycoplasmosis gibi solunum yolu hastalıkları için.
Nidazol şurup çiçek ve mantar hastalıkları için.

Son düzenleme:
Bütçesi kısıtlı olanlar bu ilaçları kullanabilir. Eczaneden alacağınızı için reçete gerekir, tanıdığınız varsa rica ile temin edebilirsiniz. Tedaviden sonra Polivit multivitamin ve kefir verebilirsiniz. Vereceğiniz dozaja dikkat edin, 2 lt suya 10mg katılmalıdır.

Largopen 250mg toz e-coli samonella gibi bakteriyal enfeksiyonlar için.
Monodoks tablet ornithosis, croyza, mycoplasmosis gibi solunum yolu hastalıkları için.
Nidazol tablet çiçek ve mantar hastalıkları için.
Teşekkürler

Rica ederim, ayrıca herkez için tüm hastalıklar için tek karışım Türker Öden'in reçetesini de uygulayabilirsiniz. Geç kalınırsa hastalık şakaya gelmiyor, o yüzden koruyucu olarak bile ayda en az 1 defa ilaç uygulaması şart. Bakımsız oldukları halde yabani güvercinler neden daha kolay hastalanmıyor, çünkü kapalı kümes ortamında değiller, bakteriye daha az maruz kalıyorlar, o yüzden kümes havalandırması ve hijyen çok önemli. Benim tavsiyem tüm ilaçları karışım olarak verin, çünkü genelde birden çok hastalık ortaya çıkıyor. Özellikle yaz aylarında çiçek ecoli salmonella için önlem almak şart.

https://www.kuscular.org/kaynaklar/turker-oden-tum-hastaliklar-tek-recete.17/

Son düzenleme:
Geri