acil yardim (yumurta durumu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscuiso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuscuiso

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismail efe
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kediler
Ustalar kuslar ymurtlayali 16 gun oldu beyqz isikla baktigimda yumurtanin sadece yarisi dolu duruyor yani yarisi sari yarisi dolu sekilde turuncu duruyor sizce bu yumurtalar dolumudur anlayamadim yardimci olurmusunuz acil

teçrübeme göre çıkabilir ama belli olmaz çok uğraşma kuşla

walla bekliyorum daha bakalım kardeş

kuşlar zaten 18 günde cibiyi çıkarır ama 21 günde olabilir belli olmaz ama yumurtayı fazla elleme yumurtayı elline alıp salladıysan ölmüş olablir

16 gün luk yumurta da zaten koyu renk olur bıde nıye acıl anyamadım daha 2 gün var çıkmasına bekle 3-4 gün daha
bıde 21 gün dıyen arkadasıda anyamadım tavuk yumurtası 21 günde cıkar güvercin 18 günde bu zman kadar belkı yüz ün üzerinde yavru çıkmıştır kümesimde ıkıncı yumurtayı yumurtladıktan sonra o günün tarihini yazarım yumurtanın izerine 17. gün kabukta çatlama görünür 18 günde cıkar en fazla 1 gün oynar 21 neyın nesı anyamadım yanlış bilgilendirme yapmayalım

pıncır' Alıntı:
16 gün luk yumurta da zaten koyu renk olur bıde nıye acıl anyamadım daha 2 gün var çıkmasına bekle 3-4 gün daha
bıde 21 gün dıyen arkadasıda anyamadım tavuk yumurtası 21 günde cıkar güvercin 18 günde bu zman kadar belkı yüz ün üzerinde yavru çıkmıştır kümesimde ıkıncı yumurtayı yumurtladıktan sonra o günün tarihini yazarım yumurtanın izerine 17. gün kabukta çatlama görünür 18 günde cıkar en fazla 1 gün oynar 21 neyın nesı anyamadım yanlış bilgilendirme yapmayalım

kış yavrularında, havaların soğuk olmasından dolayı yumurtadan geç çıkmalar olabiliyor. başıma geldi. o arkadaş da bu yüzden garanti olması açısından 21 gün demiştir. yoksa attığınız yumurtanın içinden canlı yavru çıkarsa vicdan azabı büyük olur. en azından benim için öyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri