Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazimcankurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
www.guercinvideolari.com
Ad Soyad
Kazım CANKURT
Meslek
Özel Güvenlik
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim, arkadaşlarım, kardeşlerim...
Benim bilader bugün küçük bi kaza geçirdi.Fazla birşey yok buna şükür;
Fakat çarptığı araba doblo arkadan çarpmış dobloların arka koruması var düz krom koruyucu o değişecek büyük ihtimal araştırmama rağmen fiyatı nerelerde bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ilginize...

geçmiş olsun kazım kardeşim.umarım fazla bişey yoktur.
fiyat konusunda bir bilgim yok ama yardımcı olabileceğim başka bişey varsa elimden geleni yaparım.

Selamlar saygılar.
Öncelikle geçmiş olsun Kazım Bey.
İnşallah Önemli birşey yoktur.
Fiat Doblo Parçaları İçin Muğla Yatağan Girişindeki Fiat Genel Bayisine Gitmeniz Gerekmektedir.
Fakat o demir sanırım kromdu ver pek ucuz birşey değil en azından Ford Transitlerinkiler çok pahalı olarak biliyorum.
İnşallah öyle can sıkıcı bir fiyatı yoktur.
Kolay gelsin size.

Geçmiş olsun kazım kardeşim,Allah cana vermesin.Bende bir ford connect kullanıcısıyım ve hüseyinin dediği gibi fordlarınki çok pahalı,geçen yıl bende bir kazaya maruz kalmıştım ,allahtan arabanın herşeyi tam olduğundan yani kasko ve sigorta ,masrafı oradan kurtarmıştım.Fiat dobloların parçalarını ise fordlar kadar pahalı olmadığını duymuştum.Bir ana bayi ile temasa geçmenizi tavsiye ederim,tekrar geçmiş olsun.

sağolun arkadaşlar bilader tekrar kaza etti bu kez büyük

ALLAH ALLAH NASIL BİDAHA YA?
NOLDU BİŞEY YOK DİMİ?

gecmiş olsun valla bende anlmam ki arabalardan büyük gecmiş olsun...

geçmiş olsun kazım kardeş. sen o arabayı yaptır sat. senin bilader bi daha araba üstüne çıkmasın yoksa sizi çok üzecek bana öyle geliyo.

Geri