ACİL YARDIM !!!!!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkman11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkman11

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir SAVCI
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkadaşlar ben bir çift posta güvercini almayı düşünüyorum çatıda beslicem ama çatının üzeri kapalı acaba güvercinler saldıgımda camdan girip cıkabilerlermi ? olmasa camları sökücem

LTFN KONU AKTİF YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

nedeicemi bilemedim valla :D

dostum posta tüyer gider sabredip yavru yumurta alman lazımki alışıtırasın onun dışından sana tavsiyem kolay alışçak bango baska türüde bakabilirsin...

sağolun arkdaşlar posta yavru alcam ztn 1 çift ama sizin tavsiyeniz alırm siz bana bakabilecigim güvercin cinslerini yazarsanız sevinirm

Bakacağın ırk oyun kuşu haricinde düz uçan her ırk olabilir,posta-oynar-baska-kelebek v.s bunların ortak özellikleri

senin gibi kapı sorunu olan yerlere düz uçumları sayesinde rahat girip çıkmalarıdır.

Kuşu nereye alıştırırsan ordan girer çıkar cam-kapı farketmez.

Selamlar sağlıcakla kal.

Sağol şenol abi hangisi daha sadıktır kümese bide onu merak etim sölersen sevinirm
Saygılarımla Kadir SAVCI :hhh:

Konu aktif yorumlarınızı bekliyorum :tamam:

Hepsi sadıktır kuşu üzmeden zorlamadan beslersen sorun olmaz.

bende kapalı çatıdan besliyorum eyer çatın yülsekse mardin besle hiç bi sıkıntı olmaz her yerden girer bendede vardı 1 çif yavru posta sendeki cam gibi bendede kapak var staja gttim geldim 2 krdes baktım biri alışmış biri kaçmış telden bişe yap imkanın varsa çatının üstüne koy etrafı tanısınlar her cinsi uçurursun bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri